Hi ha persones que no fan res, però, tot i això, es continua parlant sobre elles. Belén Esteban (50) no apareix en cap programa de televisió avui en dia. Després de ser una de les cares estrelles de la cadena líder durant molts anys, la col·laboradora no ha trobat cap nova sortida laboral. Certs mitjans de comunicació poden tenir por al fitxatge estrella de Belén Esteban, pel fet que pot posar en risc a la plantilla vigent. Tot i això, la de Paracuellos continua sent un dels personatges més atractius per tota la premsa del cor. Belén Esteban ha viatjat acompanyada fins als Estats Units per a visitar a una de les persones a qui més estima i ho ha passat en gran. Dinars, sopars, festes han fet del viatge una Setmana Santa idíl·lica per Belén Esteban. No ha escatimat en presumir del viatge a través d'Instagram, on acumula més d'un milió de seguidors.

Captura de pantalla 2024 04 03 142031
Belén Esteban - Instagram 

La fi de Sálvame va desencadenar una gran sacsejada en la programació de les cadenes de televisió amb més audiència del país. Evidentment, Telecinco ha estat la cadena que més ha modificat la seva estructura i contingut. La gran majoria de col·laboradors del que va ser durant molts anys el programa estrella de les tardes a televisió, Sálvame, han trobat nous espais a televisió que encaixen amb els seus perfils professionals. Però Belén Esteban no és una d'elles. És cert que ha participat en els sis episodis que la mateixa productora ha estrenat a Netflix, però no se l'ha vist en cap altre programa. En el que sí que s'ha pogut veure treballar de manera molt més activa a Belén Esteban és a les seves xarxes socials, on no només penja contingut propi, sinó que també promociona marques que contacten amb ella. L'últim vídeo que ha publicat al seu compte no ha deixat indiferent a cap dels seus seguidors en veure com, la col·laboradora, ha gaudit de les vacances de Setmana Santa.

Belén Esteban ha viatjat als Estats Units amb la seva parella, Miguel Marcos, per a visitar a la seva filla Andrea Janeiro, lloc on viu des de fa temps després d'acabar els estudis a Regne Unit. Tot i que la col·laboradora sap que la seva filla no vol ser un personatge públic, Belén Esteban no ha pogut resistir-se a penjar un vídeo ple d'imatges dels llocs que han visitat durant les vacances tots tres junts. Entre totes les imatges que ha adjuntat l'ex de Sálvame es pot veure com han passat uns fantàstics dies a Las Vegas amb una nit de festa en una de les discoteques de més prestigi de la ciutat. També ha sobtat a tots els seus seguidors la fotografia de Belén Esteban davant d'unes oficines de Netflix, cosa que ha portat a l'especulació. Alguns apunten que només ho ha fet per a recordar la gran oportunitat que els ha brindat a ella i als seus companys la plataforma. D'altres creuen que, la gran amiga de Jorge Javier Vázquez (53), ha volgut assegurar la seva continuïtat amb Netflix.

Captura de pantalla 2024 04 03 141714
Belén Esteban - Instagram 

"Semana Santa en familia. Me voy a España con el corazón lleno de amor y de orgullo. Siempre te he enseñado a ser constante y sacrificarte por lo que quieres hacer, y lo has conseguido. Eres lo que más quiero en mi vida, nos sentimos muy orgullosos de ti ❤️❤️❤️❤️❤️". Aquest és el comentari de Belén Esteban que ha escrit per acompanyar la publicació. Plenament enamorada de la seva filla, la col·laboradora i el seu marit han gaudit d'unes vacances que han donat l'energia necessària per a continuar amb la vida a Espanya. La publicació ha acumulat en molt poques hores centenars de comentaris que eleven la gran mare que és. Qui no s'ha mostrat tan amable amb Belén Esteban és Ana Rosa Quintana (68), qui, en declaracions a Europa Pressha tancat les portes al complet a una possible entrada de la de Paracuellos al seu programa diari. 

Captura de pantalla 2024 04 03 141901
Belén Esteban - Instagram 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!