Si l'altre dia ens fèiem ressò del presumpte dineral que Telecinco paga a l'ex de Gran Hermano, Kiko Hernández, un dels seus col·laboradors estrella, avui destapem la indecent quantitat de diners que l'empresa de Paolo Vasile estaria pagant a la princesa del poble, àlies Belén Esteban. La tertuliana, qui va saltar a la fama fa molts anys per ser parella de Jesulín de Ubrique i tenir una filla amb ell, ha sabut rendibilitzar molt bé la seva frustrada història d'amor. Tant que a dia d'avui s'ha convertit en un rostre intocable dins la cadena de Fuencarral.

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Tan important s'ha fet amb el pas del temps que, actualment, ostenta una nòmina que a molts ja els agradaria. Atenció perquè és fort. Segons es publica a diversos portals, la tertuliana de Mediaset, per cada tarda que participa al programa Sálvame, s'estaria emportant més de 1.100 euros. Una brutal quantitat de diners que moltes persones no aconsegueixen assolir per moltes hores de feina que facin. Fent els nostres càlculs, descobrim que cada setmana, tenint en compte que l'Esteban sol anar tres vegades a la setmana al programa, s'emporta la mòdica quantitat de 3.300 euros. Una elevada xifra que, al mes, es tradueix a més de 13.200 euros. És fort.

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Tot i que aquí no acaba la cosa. Belén Esteban no només guanya diners gràcies a Sálvame, sinó que també es fa d'or amb el programa Sábado Deluxe, espai que com el seu nom indica s'emet els dissabtes per la nit. Per cada cap de setmana que la tertuliana es sacrifica per anar a la tele, i no estar amb seu marit Miguel Marcos, s'estaria embutxacant més de 1.000 euros. Una desorbitada quantitat d'euros, la del programa setmanal i dels caps de setmana, que s'afegeix a totes les publicitats que fa a Instagram, que no són poques, les entrevistes que concedeix en exclusiva a les revistes del cor i el seu negoci d'espelmes per a la llar, que va fundar a començaments de febrer del 2020 encara que sembla ser que no acaba d'anar a les mil meravelles. Doncs res, dit queda. Bravo per l'Esteban i pel seu sou de milionària, com diria la seva amiga, La Rosalía.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat