Surrealisme monàrquic aquest dimecres a Sálvame. Durant una de les pauses de publicitat i per a sorpresa dels que hi havia al plató, Belén Esteban es va arrencar a cridar visques al rei sense cap motiu aparent. La col·laboradora de Telecinco es troba entre les gairebé 200 personalitats d’arreu de l’Estat que, coincidint amb el dia de la Hispanitat, aquest cap de setmana es va gravar en vídeo a favor de Felip VI. Un suport que ha reiterat, perquè sí, en la seva última aparició a la tele.

rei Felip VI vestit militar riu GTRES

Felip VI rep el suport de Belén Esteban a la televisió | GTRES

Després dels anuncis, Kiko Matamoros comentava: “Belén estaba dando vivas al rey. ¿No se ha oído?”. Kiko Hernández, després d'agafar les regnes a Jorge Javier Vázquez, estava descol·locat. “Por supuesto que apoyo al rey Felipe. Claro que lo he dicho. Y viva España también. ¿Hay algún problema de apoyar a quién nos dé la gana?”, va respondre la Belén. Com que no venia al cas, Matamoros va mostrar-se sorprès: “Es que no  he entendido a qué venía”. Ella insistia: “Viva el rey Felipe y viva España”. I Matamoros hi tornava: “¿Y Juan Carlos?”. La carta de l’emèrit no va agradar a Esteban, que va sortir per la tangent: “Yo hablo de rey que hay ahora, que para mí es Felipe. Mi rey de España se llama Felipe, y lo vuelvo a decir. Y ahora, que me ponga todo el mundo verde. En este país hay libertad de expresión, aunque no lo parezca”.

“Qué a gusto me he quedado”. La que es fa dir “la princesa del poble” mostra el seu suport incondicional al monarca. Cap sorpresa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat