Belén Esteban es troba en hores baixes. La col·laboradora de 'Sálvame' s'acomiadarà del seu programa el proper 23 de juny després de 14 anys en emissió de forma ininterrompuda. Mediaset ha cancel·lat l'espai de 'La fàbrica de la tele' amb la intenció de millorar la seva imatge. A més, encara que acusen la cancel·lació del format a ideologies polítiques, 'La Promesa' supera 'Sálvame' àmpliament en la primera hora de coincidència.

La mare d'Andrea Janeiro va assegurar que en cas d'anunciar-se la cancel·lació de 'Sálvame' deixaria la televisió. Té prou diners per mantenir-se i creu que és bon moment per dedicar-li temps als seus. Li agradaria passar més temps amb la seva mare, que es troba a Benidorm al costat del seu germà. Belén Esteban és fidel a la productora que li va donar una oportunitat en el seu pitjor moment amb les seves addiccions. Per això, no ha acceptat cap oferta televisiva, encara que no li han faltat.

BELÉN ESTEBAN CV
BELÉN ESTEBAN CV

Belén Esteban recorda que en diverses ocasions li va trucar 'MasterChef', com a Terelu. Tanmateix, la televisiva ha estat clara, "N-O, no". Però hi ha altres persones que estan aprofitant l'oportunitat del silenci de la col·laboradora. Jesulín de Ubrique s'ha convertit en el nou protagonista de la televisió. Després d'abandonar les arenes ha vist una nova oportunitat a la capsa ximple.

Jesulín de Ubrique accepta participar a 'MasterChef' per 30.000 euros setmanals

Jesulín de Ubrique va participar l'any passat en la segona edició de 'El Desafiament' arribant a la final. Va comptar amb el suport de María José Campanario i Julia Janeiro. L'oportunitat se la va donar Pablo Motos, qui també li va trucar diverses vegades per als seus programa i recentment va concedir una entrevista a Albert Espinosa a 'El camí a casa'. Ara es troba en plens enregistraments de 'MasterChef Celebrity 8'. El torero és un dels nous concursants d'aquesta edició.

Jesulín d'Ubrique i Bertín Osborne
Jesulín d'Ubrique i Bertín Osborne

Segons han pogut conèixer de primera mà diversos mitjans de comunicació, Jesulín de Ubrique s'embutxacarà la barbaritat xifra de 30.000 euros setmanals. 'MasterChef Celebrity' és el programa més costós per a TVE. La xifra dels famosos no és la mateixa que els anònims, que tan sols cobren 1.000 euros per setmana. Si el pare d'Andrea Janeiro arribés a la gran final participaria en un total de 12 lliuraments, per tant s'embutxacaria 360.000 euros. A tot això cal sumar-li els contractes que vindrien després.

'MasterChef' et canvia la vida i a molts famosos és cert. Després de participar en el programa culinari el telèfon no deixa de sonar. A més, realitzarà diverses publicitats relacionades amb la gastronomia. Es farà d'or, tant ell com María José Campanario que seria present en algun capítol i també cobraria el seu caixet.