Si hi ha un nom que va lligat a 'Salvame' i en el qual la majoria pensa quan s'anomena el programa de Telecinco, aquest és el de Belén Esteban. Fins i tot més que el de Jorge Javier Vázquez. De fet, és possible que si ens parem a comptar les hores que ha passat cadascú al plató de l'espai del cor de les tardes de Telecinco, sigui la de Paracuellos la que guanya la partida.

Belén Esteban porta a 'Sálvame' des de l'inici dels temps. Des que aquell programa relacionat amb 'Supervivientes' es va convertir en un programa amb vida pròpia i passés a ocupar les tardes de la 'cadena amiga'. Perquè no s'ha d'oblidar que 'Sálvame' va néixer a partir d'un programa en el qual es parlava del reality show. Corria l'any 2009.

Fa 13 anys que 'Sálvame' arrasa en audiències

Des d'aleshores, aquest producte de La Fábrica de la Tele s'ha mantingut en antena generant unes audiències impagables al grup que presideix Paolo Vasile. I encara que aquestes hagin baixat en l'última temporada, continua sent un dels productes més rendibles de Telecinco.

És per això que els seus col·laboradors no són mileuristes. Al contrari. Les nòmines que cobren els qui passen pel plató no són fútils. Sobretot les dels fixos com Belén Esteban, una de les persones més ben pagades de la televisió a tot Espanya.

belen esteban seriosa portada
Belén Esteban / Telecinco

Belén Esteban és de les millors pagades en televisió

És cert que en ocasions amb prou feines intervé. Alguns opinen que escalfa la cadira més que una altra cosa. Però la seva sola presència ja és el motiu de molts i moltes telespectadores per asseure's davant del televisor.

És per això que el sou de Belén és dels millors del programa. Segons merca2.com, els emoluments de l'Esteban pugen fins als 1.100 euros per programa. Això és el que guanya cada tarda per les hores que passa al costat de Jorge Javier Vázquez, Kiko Hernández o Kiko Matamoros, entre d'altres, i deixar-ne anar alguna en ocasions.

Els ingressos de l'Esteban es redueixen

No obstant això, Belén ha vist com aquesta xifra s'ha reduït en les últimes setmanes. Perquè amb la tertuliana de baixa, després d'haver-se trencat la tíbia i el peroné en ple directe, els ingressos es redueixen. I tenint en compte que l'ex de Jesulín de Ubrique cobra per factura, aquests ingressos s'haurien reduït com passa en la de qualsevol autònom que està de baixa.

Belén Esteban a punt de caure Telecinco
Belén Esteban a punt de caure / Telecinco

A més, Belén veu augmentats els seus ingressos quan participa en altres espais de Mediaset, una cosa que sol passar amb assiduïtat. Que si un 'Deluxe', que si una aparició a la tertúlia de 'Supervivientes' ... Programes als quals ja no a en estar de baixa.

Per sort, Belén cobreix aquesta davallada amb el que guanya gràcies a negocis com el dels seus gaspatxos i salmorejos. Un producte que, encara que estigui considerat entre els pitjors per a l'Organització de Consumidors i Usuaris, tal com et vam explicar en aquest mitjà, continua generant molt bons nombres de vendes.