La periodista nascuda a Sevilla, Mila Ximénez, el passat 23 de juny, després d'un any de llarga lluita, va perdre la vida al no aconseguir superar el càncer de pulmó que li van detectar poc abans d'iniciar l'estiu del 2020. Una mort que ha deixat a tots els seus amics i companys devastats, que la recorden cada dia que passa.

Prova d'això són Kiko Herández i Belén Esteban, dos dels seus amics més íntims, que s'han quedat molt tocats amb la pèrdua de la col·laboradora de Sálvame. Una amistat de la qual els dos n'han tornat a fer gala. Ho han fet explicant en directe a l'audiència del programa l'herència que els va deixar la periodista del cor abans de perdre la vida. Una herència que Belén Esteban, sense poder contenir les llàgrimes i molt trista per l'ocorregut, no ha dubtat a mostrar els espectadors davant de les càmeres.

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

"És molt emocionant el que m'ha passat durant aquesta publicitat, i per a Belén Esteban també. Ha vingut un amic nostre, de les mudances, que li va fer la mudança a Mila Ximénez, i ens va deixar uns detalls per a Belén i per a mi que ens acaba de portar", va començar dient Kiko Hernández, durant la tarda del dimarts 13 de juliol.

"Només vull dir que ja està amb nosaltres. A mi m'ha deixat un quadre, i el penjaré al costat del meu llit i ja et tinc amb mi una altra vegada", va afegir el col·laborador de Sálvame, revelant així el regal que li ha deixat Ximénez abans de perdre la vida amb 69 anys. Foto del moment:

Kiko Hernández, Telecinco

Kiko Hernández, Telecinco

Kiko Hernández, Telecinco

Kiko Hernández, Telecinco

"A tu què t'ha deixat?", li preguntava Jorge Javier a la seva companya. La de San Blas, amb els ulls vermells de plorar, deia: "un mocador seu". A continuació va afegir: "Ja ho sabia, ho vaig parlar amb la família i vull agrair, per descomptat, a Alba, Concha, Manolo i Nani".

Tot seguit, i després de ser animada pel director del programa, David Valldeperas, i Jorge Javier Vázquez, Belén Esteban va anar a buscar el mocador que la seva íntima amiga li ha deixat en herència i el va mostrar a la càmera perquè tothom pogués veure-ho en directe. És aquest:

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Una tarda complicada, recordant la que va ser la seva gran amiga, que Jorge Javier va aprofitar per a també sincerar-se i dir que no hi ha dia que no pensin en Mila, ja que és "una de les millors coses que m'ha passat en la vida". Una mort, va confessar el català, de la que ara n'és conscient però que ho serà molt més quan a l'agost marxi de la televisió per gaudir de les seves vacances d'estiu. I és que ell i Mila, cada any, passaven uns dies junts. Una tradició que el càncer s'ha carregat. Encara que sempre li quedaran els records i els bons moments viscuts, que segur no són pocs.