Belén Esteban, col·laboradora de Sálvame, està molt unida a la seva filla Andrea Janeiro, fruit de la seva relació amb el torero Jesulín de Ubrique. Sempre la té molt present en tot el que diu o fa. Una afecció de la qual, una vegada més, ha tornat a fer gala a les seves xarxes socials. Ho ha fet amb una fotografia molt especial que ha volgut dedicar-li i no ha passat desapercebuda per a ningú, causant un gran enrenou entre els seus seguidors, gairebé un milió a Instagram. Encara no l'has vist? La tenim i la mostrem, a continuació.

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban a 'Sálvame', Telecinco

La tertuliana de Telecinco, encara que no ho sembli, és una gran amant de l'esport. En especial del futbol. Si Kiko Matamoros és seguidor del Reial Madrid o Laura Fa del Barcelona, l'Esteban ho és de l'Atlètic de Madrid. A Sálvame cada un té el seu equip i defensa orgullós els seus colors. Un orgull que la de Paracuellos ara sent més que mai, després de la victòria de l'Atlètic de Madrid davant el Valladolid, per dos gols a un, durant la tarda del dissabte 22 de maig. Un triomf que ha permès a l'equip de Diego Simeone alçar-se amb el títol de campions de lliga, després de set anys sense fer-ho. "Per la meva filla Andrea, pels meus nebots Juan i Coco, pels meus germans Juan i Cuky, per Alberto i Gonzalo i per mi i tota l'afició de l'Atlètic de Madrid", escriu la de Mediaset en el seu perfil d'Instagram. La foto de Belén Esteban de la que parlem és aquesta:

Perfil d'Instagram de Belén Esteban

Perfil d'Instagram de Belén Esteban

Feliç, contenta i pletòrica, l'enemiga de María José Campanario, amb ajustats pantalons negres, esportives blanques i les ulleres de sol a tall de diadema, subjecta orgullosa amb les seves mans la samarreta del seu equip preferit. "Campions de Lliga", remata la de Telecinco. "Si no és per l'ajuda dels àrbitres no guanyeu mai", "Patética", "Felicitats senyoreta", "Enhorabona de part d'un culer" o "Ja era hora, hem patit però la tenim" són alguns dels moltíssims missatges que els seus seguidors l'hi han fet arribar. Ara la gran pregunta és, es posarà Belén Esteban l'equipament vermell i blanc el proper dia que vagi al plató de Sálvame? Això, almenys, va prometre al seu dia a la presentadora Carlota Corredera. I ja se sap, les promeses estan per complir-les. Aviat sortirem de dubtes. Tic, tac.