El clan de les Campos no està passant, ni de bon tros, pel seu millor moment. D'ençà que les dues emblemàtiques germanes s'acomiadaven per sempre més de la seva mare, María Teresa Campos, sembla que el seu imperi els cau a trossos. En aquests últims mesos han encapçalat tota mena de polèmiques i drames familiars: Alejandra Rubio, la filla de Terelu, començava una relació amb Carlo Costanzia, qui explicava obertament tots els seus problemes familiars, vicis i judicials, una perla per la jove. Seguidament, Carmen Borrego entrava a Supervivientes carregada de polèmica i amb un comiat per part de l'equip médic sobre la seva salut mental que ha estat d'allò més comentat. A propòsit d'això, Terelu ha estat qui ho ha carregat a les seves espatlles, i aquest pes li ha passat factura, no ha sabut gestionar tants enrenous familiars i el cos li ha demanat parar. 

terelu campos porra telecinco
Terelu Campos sent feliç esmorzant porres amb xocolata / Telecinco
terelu campos / GTRES
Terelu Campos després de passar l'última pneumònia / GTRES
terelu campos fumant  GTRES
Terelu Campos fuma de fa molts i molts anys / GTRES

Tots sabem quins són els principals vicis de la col·laboradora, només cal que l'hagis vist un parell de cops a Sálvame per saber que li encanten les porres i el tabac, el seu gran vici. Aquestes dues aficions l'ajudaven a desfogar-se durant aquestes setmanes amb tant rebombori familiar, i bé, amb 58 anys, ambdues activitats poden ser encara més perjudicials per a la salut. Menjar xurros amb xocolata i tota mena de brioixeria pot fer-li pujar el colesterol, o augmentar de quilos, un problema que encara es podria resoldre. Però, el nombre de cigarretes diari pot ser crucial en el funcionament de l'aparell respiratori i Terelu Campos ja ho ha patit fa poc, quan l'havien d'ingressar per una pneumònia. Doncs bé, sembla que la seva absència en Mañaneros ha fet saltar les alarmes, i Alonso Caparrós, antic company de Sálvame, ha destapat el nou revers de salut que la col·laboradora estaria patint.

Alonso Caparros Espejo Público   Antena 3
Alonso Caparros, mentre comentava a 'Espejo Público' l'estranya desaparició de Terelu /  Antena 3
tertulia a Espejo Público sobre terelu   Antena 3
Tertulia a 'Espejo Público' sobre Terelu Campos /   Antena 3

Actualment, l'ex de Telecinco ha fitxat pel programa de Susanna Griso, Espejo Público on destapa en directe el principal motiu de la desaparició de Terelu Campos en els platós de RTVE i en el focus mediàtic. La cadena pública ultimava el seu fitxatge just en la pitjor etapa personal de la Campos, ja que al cap de pocs mesos d'estar contractada ja s'ha hagut d'absentar per motius personals en diverses ocasions. Poca professionalitat i constància per part seva, però sembla que aquest cop l'assumpte és més greu del que ens pensem. Segons ha assegurat Alonso Caparrós, la seva excompanya estaria patint un edema de Reinke: "Un procés inflamatori crònic de les dues cordes vocals, provocat per una irritació prolongada a causa del consum de tabac" així ho defineix el senyor Google. Ups.

RTVE li allargava la mà com a col·laboradora de D Corazón, com a concursant estrella de Bake Off: Famosos al horno i també com a tertuliana de Mañaneros, però Terelu Campos no està passant pel seu millor moment i el seu cos li ha demanat un respir, de nou. La filla amb una relació aparentment tempestuosa, Carmen Borrego, en plena ruptura mediàtica amb el seu fill, qui s'està divorciant de la seva exparella, els seus excompanys triomfant en el Canal Quickie i el seu 'Ni que Fuéramos Shh...' i Terelu s'ho mira tot des d'un banc fumant-se una cigarreta, diguem que no pot més i tant vici li ha passat factura.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!