El programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, és molt viu, ràpid i intens. Mai deixa ningú indiferent i, al llarg de les quatre hores que dura l'espai, pot passar absolutament de tot. Qualsevol cosa val perquè l'espectador a casa estigui entretingut i absorbit pel que passa al plató. I recentment ha quedat demostrat, durant la tarda del dijous 27 de gener, amb el gran enuig en directe que s'ha agafat la col·laboradora Belén Esteban.

I és que la de Paracolls del Jarama, feliçment casada pel civil amb el conductor d'ambulàncies Miguel Marcos, s'ha sentit traïda per un company de programa. Motiu pel qual, fidel al seu caràcter, no ha dubtat un segon a fer-ho saltar tot pels aires i explicar el que li ha tocat viure. Una complicada situació que la de Telecinco no s'esperava viure i l'ha agafat per sorpresa. Molt. Tant que fins i tot ha necessitat l'ajuda del seu advocat per tirar endavant. Expliquem tot l'ocorregut, a continuació.

belen esteban boca oberta salvame

Belén Esteban / TELECINCO

El dijous 27 de gener en el programa Sálvame s'estava parlant d'un dels temes estrella aquests dies en els programes de Telecinco: Marta Riesco i la seva relació amb Antonio David Flores. El cas és que en una de les tornades de publicitat del programa, Belén Esteban, molt enfadada, no va dubtar a dir el que li passava. Asseguda a la seva cadira de col·laboradora, i amb cara de pocs amics, va dir: "Gustavo sap de tots". Paraules que va dirigir al seu company Gustavo González que es guanya la vida com a periodista, paparazzi i investigant famosos. "Soc periodista", va respondre. Belén Esteban va contestar: "I per ser periodista has de tenir el que tens?".

El cas és que, pel que sembla, Gustavo González ha estat investigant en secret a la seva companya de programa Belén Esteban per saber si té assumptes tèrbols i complicats del passat que encara no han sortit a la llum. "Tu et creus que jo soc una delinqüent? M'ha trucat la policia i m'han informat de tot el que tenies a casa teva. Ni una multa de trànsit tinc. Així que que sigui l'última vegada que fas una cosa així", deia la col·laboradora del programa de les tardes de Mediaset molt enfadades i alterades.

belen esteban gustavo

Belén Esteban / TELECINCO

belen esteban gustavo 2

Belén Esteban / TELECINCO

belen esteban gustavo 3

Belén Esteban / TELECINCO

La de Paracuellos, a més, va revelar que Gustavo González, suposadament, no només té en el seu poder informació sensible de Belén Esteban sinó que també d'altres companys del programa Sálvame. "Em sembla de ser molt mal company", va afirmar la tertuliana sense pèls a la llengua i evidenciant la poca simpatia que sent cap al marit de la catalana María Lapiedra. "Quan em van trucar de la policia em vaig espantar i vaig haver d'anar amb el meu advocat. Però ningú ha d'investigar si tinc coses dolentes a la policia", va sentenciar la col·laboradora recordant el moment quan els cossos de seguretat la van trucar per anar a declarar a comissaria.

Un pas per la comissaria, per cert, del que Belén Esteban també va parlar. Segons va afirmar, els policies que la van atendre van ser molt amables amb ella. En cap moment es va sentir incòmoda. Al contrari. La van citar per informar-la que algú (Gustavo González) estava recaptant material sensible en contra seu per dur a terme una investigació. La gran pregunta és, de qui més de Sálvame té informació Gustavo González? Ha trobat alguna cosa forta que de saber-se podria destrossar a algú? Haurem d'esperar per saber-ho. Cada tarda a Telecinco, a partir de les 16:00.