'Sálvame' es troba en plena reestructuració de contingut per reflotar la seva audiència. Paolo Vasile ha donat un toc d'atenció als directors i productors del programa després de la baixada d'espectadors aquestes últimes setmanes. Entre les primeres mesures que s'han pres, s'ha recuperat una presència més important de Jorge Javier Vázquez, ha tornat Anabel Pantoja i Terelu Campos amb programa propi. La primera hora del format està presentada per Terelu Campos i María Patiño. Aquestes s'encarreguen de repassar tots els esdeveniments del dia en la premsa del cor.

belen esteban boca oberta salvame

Belén Esteban / MEDIASET

Canvis a 'Sálvame'

Sembla que aquests canvis estan sent beneficiosos per al format. Les audiències de les dues edicions han remuntat el vol. No obstant això, els col·laboradors de l'espai han perdut una hora de treball. Ara només acudeixen tres. Això implica un sou menor. A més, amb la quantitat de tertulians ja no acudeixen tots els dies. Els que més veiem són María Patiño, Kiko Matamoros, Kiko Hernández i Belén Esteban. Però això podria canviar.

belen esteban salvame

Belén Esteban / MEDIASET

Paolo Vasile creu que alguns col·laboradors necessiten prendre un descans, com és el cas de Belén Esteban. Un dels rostres més mediàtics de la cadena, però que en aquests últims anys ha perdut massa força. Des que tant la seva filla com el seu actual marit, Miguel Marcos, van optar per l'anonimat i Andrea Janeiro va obligar la seva mare no parlar dels Janeiro, l'interès que desperta la tertuliana és completament nul. Ja no l'acompanyen les audiències com antany.

La setmana passada Belén Esteban va estar de vacances i com podem veure ja no acudeix els cinc dies de la setmana. La intenció és que la de Paracuellos desaparegui de la televisió temporalment perquè l'espectador la torni a agafar amb ganes en la seva tornada. La col·laboradora és molt feliç a 'Sálvame, porta vinculada a l'espai 13 anys.

Belén Esteban i Kiko Matamoros no són amics precisament Telecinco

Belén Esteban / MEDIASET

De moment, sembla que 'Sálvame' estaria trobant l'error que van cometre i que els va fer perdre tanta audiència. Segons Kiko Matamoros és per culpa de la defensa a Rocío Carrasco. Es va imposar un règim totalitari i es quartar als col·laboradors de llibertat d'expressió. Tots havien d'anar a favor de la filla de la més gran i més si era Carlota Corredera davant. I és que quan ella presenta les audiències són catastròfiques.