Belén Esteban ha tornat per la porta gran. Feia molt de temps que no protagonitzava cap portada, però ara la seva amiga i companya de Sálvame Mila Ximénez l’ha entrevistat per Lecturas. Una conversa que ha donat molt de joc i per la qual la revista ha hagut de pagar una bona fortuna.

Segurament per això han volgut rendibilitzar-ho, col·locant-la a portada de nou. El titular ja ho diu tot: “La nova Belén amb 8 kg menys”. Tota una declaració d’intencions que acompanyen amb un posado de la mediàtica col·laboradora en banyador.

De perfil, amb mirada picarona, monyo i marcant silueta. Una imatge que ha generat un munt de comentaris i ha provocat una gran polèmica... I és que molts han criticat vehement que hagin fet servir tantíssim photoshop.

belen esteban photoshop portada 4 lecturas

L’exclusiva se li ha girat en contra, cridant l’atenció l’entrevista per com han retocat a la protagonista. S’han excedit amb els retocs?

Aquest ha estat un dels temes estrella del Sálvame de dimecres, per descomptat. Va decidir justificar-se assegurant que si ha perdut tant de pes, és per la bomba d’insulina que li han posat, canviant-li la vida. Però en veure que un dels companys la criticava, va acabar saltant.

Diego Arrabal va comentar la fotografia dient-li que la veia molt guapa i molt més prima, però deixant caure que no es creia que fos un posat natural: “Crec que s’han passat amb el photoshop”.

belen esteban photoshop  telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Davant d’això, Esteban intentava treure una mica de ferro a l’assumpte, dient-li que entenia que el seu paper era dir aquesta frase: “El conec i sé que el que vol és una guerra. Si et fa il·lusió dir que m’han fet photoshop, doncs sí. Han posat el cos d’una altra i han posat el meu cap”. Enfadada davant de la insistència, va acabar demanant a direcció que li portessin un banyador per demostrar que realment està així d’estupenda.

La idea va entusiasmar, però aviat va fer-se enrere. En comptes de posar-se’l, va acabar dirigint-se directament als detractors: “Si voleu veure si soc així de debò, només cal que aneu a veure’m a la platja de Benidorm. Vinga ja”.

belen esteban photoshop 2 telecinco

A la xarxa les reaccions es multiplicaven ràpidament, deixant-la verda i donant per fet que la foto era producte d’un retoc exagerat:

Acabarà cedint i es posarà en banyador a plató?