"Por Rosalia, MA-TO". 3 paraules són suficients per saber quina megafamosa espanyola no es va perdre la cita amb l'artista catalana al WiZink Center madrileny. Efectivament, és Belén Esteban. La frase original anava dirigida a defensar la seva filla Andrea, però ara que la jove és major d'edat i ha fotut el camp d'Espanya, la col·laboradora de Telecinco l'ha adoptat com a filla adoptiva. Fa molt de temps que la Esteban li va jurar amor etern, com hem vam veure a diverses fotografies d'un dels concerts de Rosalia a Madrid el passat estiu. Fixi'ns si no és veritable amor, que fins i tot va aconseguir que la celebrity (gens sospitosa de simpatitzar amb afers catalans) cantés la Milionària en català. Ains. Així que és natural l'emoció amb la que la de San Blas va viure el recital, com es pot comprovar a xarxes, compartint backstage amb Pedro Almodóvar o Rossy de Palma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belén Esteban (@belenestebanmenendez) on

Braços a l'aire i ballant com la presidenta del club de fans mentre que el seu marit Miguel immortalitzava el moment. La Esteban va deixar-se l'ànima a la graderia del recinte, abandonant el seient per poder expressar corporalment el que sent quan sona la música de la catalana. La escena no va passar per alt pels assistents del concert, és clar, però encara menys per a les xarxes socials, que s'han petat de riure amb l'episodi (i han descobert d'altres famosos)

Belen Esteban concert Rosalia @ntxnio

Belén Esteban concert Rosalia @ntxnio

Rosalia concert @belenestenbanmenendez

Rosalia Madrid 3 EFE

Rosalia Madrid EFE

La reina de la música i la princesa del poble: el 'binomi' és més viu que mai. Potser el ministre de cultura té una mica d'enveja. Veurem si la de Telecinco explica alguna de les vivències a 'Sálvame', o si fins i tot pot caminar amb normalitat després de ballar posseïda sobre els talons durant dues hores de música i emoció. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat