Ciudadanos és un partit que surt més a les revistes del cor que a la premsa convencional. La revista Semana sembla el butlletí rosa dels taronges. Va destapar la relació d'Albert Rivera amb Malú i ara posa en portada una alta dirigent de Cs, la número 1 a Madrid, Begoña villacís que és vicealcaldessa de l'Ajuntament. Es fa un petó a la boca al carrer amb un columnista i tertulià de la TV més pro-Cs Antena 3 i en concret d'Espejo público, Rubén Amón. Foto de portada a la part superior esquerra:

revista semansa

Revista Semana

begoña villacis GTRES

RUBEN AMON ANTENA 3

Begoña Villacís i Rubén Amón, GTRES / Antena 3

Rubén Amón és el periodista de capçalera de Plácido Domingo a qui va intentar blanquejar malgrat les moltes acusacions d'assetjament sexual que va rebre i el tenor va haver de reconèixer. Villacís s'acaba de divorciar del pare de les seves tres filles, l'advocat Antonio Suárez-Valdés. Les nenes tenen 14, 13 i un any d'edat. La petita va néixer el 2019 quan la mare era en plena campanya electoral per les municipals. Aquest és el seu exmarit:

begoña villacis i marti i filla gtres

Begoña Villacís en néixer la seva tercera filla, amb el marit, GTRES

ruben amon GTRES

Rubén Amón, GTRES

Semana escriu: "Este mes Begoña Villacís y el que había sido su esposo, Antonio Suárez Valdés, firmaron su divorcio. Tras 15 años juntos y tres hijos en común. Algunas voces revelaron que la vicealcaldesa de Madrid y el periodista Rubén Amón habían iniciado una relación, sin embargo, él lo negó de forma tajante. Aseguró que entre ellos solo existía una bonita amistad, pero sí existe algo muy especial entre ellos". Són parella. Antena 3 i Cs, una bonica relació d'amor.