'El Hormiguero' és el programa al qual tots els famosos volen acudir per promocionar els seus projectes. Però no només famosos nacionals, també internacionals. Pel programa de Trancas i Barrancas han passat gairebé tots en les seves 17 temporades, i molts més d'una vegada. És el cas de Becky G, la convidada d'aquest dimarts. L'artista se sent molt a gust al costat de Pablo Motos. Fora d'Espanya és considerat un dels millors programes per promocionar-se al país.

A causa de les restriccions per la covid, pocs famosos internacionals visitaven 'El Hormiguero'. Per fi aquesta temporada tornen amb total normalitat, sense una pantalla pel mig. Becky G presentava el seu nou single al costat de l'espanyol Daviles de Novelda, Amants. L'artista ha volgut anunciar les dates en les quals actuarà a Espanya. I en parlar-ne és quan Pablo Motos es va interessar pel seu famós ritual abans de sortir a l'escenari.

Becky G ATRESMEDIA
Becky G ATRESMEDIA

El ritual de Becky G

Tots els cantants tenen les seves manies i extravagàncies, i Becky G no anava a ser menys. "Un dels meus rituals és netejar el camerino quan estic estressada. Em ve de la meva mare i de les meves àvies. També cremo caqui per treure les males energies", va afirmar l'artista. Però també va revelar entre rialles que "abans d'entrar a l'escenari faig una pregària i prenc un tequila, dos o tres...". En l'última part del ritual balla una cançó anomenada 'El Tucanazo'. La cantant va ensenyar al públic i als espectadors com es balla.

Becky G és considerada una de les millors artistes de música urbana. Encara que la seva reeixida carrera fa que pensem que ha tingut una vida acomodada, no és realment així. Ha estat marcada per la seva difícil infantesa.

La seva dura infantesa que gairebé arruïna el seu èxit

Amb la crisi econòmica de 2008, la seva família va perdre tots els seus diners i van haver d'anar-se'n a viure al garatge dels seus avis. "Vam perdre la nostra casa amb la crisi [financera] de 2008. Els meus pares estaven arruïnats i vam haver de marcar 'sense llar' a les nostres sol·licituds de dinar. Recordo com de vergonyós que va ser que em traguessin el dinar per estar en números vermells", ha confessat la intèrpret de Sin pijama. Li ve sempre la imatge de la seva mare plorant, això va ser el més dolorós.

Becky G
Becky G

Ella va decidir deixar els estudis en secundària, amb tan sols 15 anys, per ajudar la seva família. Els únics diners que entrava a casa eren els seus.

En la seva infantesa l'artista també va patir bullying per part dels seus companys de classe. Això és un dels motius pels quals va abandonar l'escola. "Em colpejaven al bany de les nenes, no va ser fàcil, però amb el suport de la meva família vaig aconseguir superar-ho. Va ser un temps molt difícil per a mi, però mai no vaig pensar que no l'anava a superar i em feien sentir que tot és possible".