Els dimecres que el Barça juga Champions TV3 tremola perquè sap que durant el partit la seva audiència li fa el salt. El programa més vist del dia va ser el Barça-Roma per TV de pagament: un fabulós 16,7% a Bein Sports. Això feia dubtar si TV3 lideraria una jornada en què la ressaca de les imatges de la baralla de reines van escampar-se per totes les TV (excepte TVE que les va censurar). En un tema en què TV3 no se sent còmode, la Casa Reial, i amb bona part dels seus espectadors clàssics queixant-se de per què la teva parla de la monarquia espanyola la cadena dirigida per Vicent Sanchis també va ser líder: 14,4%. Com més s'acosta al que la gent parla, més líder és. Dimarts vinent TV3 ja tindrà Messi pel partit de tornada.

roma barça EFE

EFE

El lideratge de la pública se sustenta, com sempre, en els TN però es va donar la circumstància que una part dels teleespectadors de TV3 li van ser infidels no només amb Messi sinó amb Letícia. No és el mateix que Empar Moliner faci broma durant 5 minuts de Zarzuela que Telecinco li dediqui 4 hores de la tarda al tema. Així Tot es mou va fer bones xifres (14,8%) però perd en front de Sálvame (15,6%). Empar Moliner disfressada de Letícia, amb brusa i bossa semblants a les de la reina, va perdre contra Paz Padilla. El mateix li va passar a Lídia Heredia, Els matins (19,2%) van tractar el vídeo a la tertúlia política, amb Antonio Baños o Joan B. Culla comentant la xafarderia del dia, però van perdre contra Espejo público (19,3%). Tothom volia que comencés Està passant després d'una setmana sense emetre's i no va decebre: 18,3% liderant amb la representació de Toni Soler de Sofia i els seus col·laboradors de genolls fent de les filles de Letícia.

esta passant tv3

TV3

A l'hora del futbol tothom es va estavellar: APM 11,5%, 8 al dia 2,7% o Cárdenas 5,7%. I després Got talent lidera 12,1% i Fariña va a la baixa (7,6%). El vídeo de Letícia s'ho va menjar tot però ni un sol tuitaire va felicitar TV3 per abordar-ho desacomplexadament. Només els crítics fan soroll:

TV3 líder i Heredia, Melero, Soler, l'APM o Graset mostrant les imatges de les que tothom parla. D'això se'n diu servei públic. Excepte per TVE.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat