Homenatge a les víctimes del coronavirus al Palau Reial de Madrid. Nombroses autoritats de tot el país en un acte presidit pel rei Felip i la seva família. Tothom amb mascareta, també el rei, que quan ha acabat el seu discurs, ha vist com ha hagut de ser la seva filla gran qui li recordés que donés exemple i es tornés a posar la mascareta a la cara.

felip homenatge victimes2

El rei Felip, en l'homenatge a les víctimes de la COVID (@CasaReal)

Tant ells com totes les persones que han assistit a l'acte anaven com cal, amb la mascareta posada. Però alguns han decidit que era una bona oportunitat per fer pàtria. Evidentment que es tractava d'un homenatge fet a Espanya a les víctimes que ha deixat la Covid a Espanya, però ja se sap que sempre hi ha alguns polítics dretanosos que creuen que tenen la pàtria potestat de la rojigualda i la treuen a passejar a la mínima que poden per demostrar que a espanyols, no els guanya ningú. Aquesta vegada, qui s'ha posat una bandera espanyola a la mascareta ha estat José María Aznar.

DL u461715 069

Aznar, Casado, Rodríguez Zapatero i Rajoy en l'homenatge a les víctimes de la COVID (GTRES)

Tant ell com d'altres expresidents espanyols, com Rajoy o Zapatero, han assistit a l'acte. Però ell ha decidit fer com Macarena Olona de Vox, ja que els del partit ultra no hi eren, i posar-se una bandereta... 

aznar bandera mascareta

José Mª Aznar, en l'homenatge a les víctimes de la COVID

L'expresident del govern es deu pensar que la resta de la ciutadania és imbècil. O potser no recorda que ell, que és tant espanyol i que n'està tan orgullós com per portar una mascareta així en un dia com avui, va ser dels primers en fotre el camp per potes de Madrid quan es va decretar el confinament a la capital espanyola davant l'increment massiu de casos que hi va haver al principi de la pandèmia. Potser no recorda que ell, que ara es posa com a exemple de sentiment per un país, va tenir un sentiment de fugir cap a la platja a la mínima, i amb traïdoria. Perquè Aznar i Ana Botella van ser tan miserables d'anar a Marbella en plena crisi, passant de les recomanacions de les autoritats de no sortir de la comunitat autònoma i que la gent es quedés a casa.

aznar i botella

Aznar i Botella, a Marbella

La xarxa, exceptuant els ultres hiperventilats que han aplaudit amb les orelles, li ha deixat clar que ha fet el ridícul: