Els Aznar-Botella es preparen per a l'últim casament familiar, si és que no hi ha un divorci bomba abans. És el torn de l'Alonso, el tercer i el més petit. Diuen que és el "guapo" de la nissaga, que cadascú tregui les seves conclusions. L'home, de 36 anys, passarà per l'altar el mes de desembre a Mèrida, al Yucatán, Mèxic. Serà una boda de campanetes, tot i que és difícil superar l'espectacle del casori de l'Ana amb Alejandro Agag a l'Escorial. La llista de convidats, en la que hi havia Joan Carles i Sofia, ha passat a la història com la més repleta d'imputats per corrupció de la història de la democràcia. Potser per això la del José María, el primogènit, va passar més desapercebuda. L'Alonso tampoc vol cridar gaire l'atenció a Espanya, i per això Mèxic és més lindo que mai.

El que podem dir sense por d'equivocar-nos és que Alonso Aznar ha triat bé la seva futura dona. La núvia és milionària. Molt milionària. Podrida de diners. És Renata Collado, una rara avis a l'univers dels ultrarics i, sobretot, del ranci clan Aznar: "Fotoperiodista i activista pel medi ambient", resa la seva biografia. Ha viscut als EUA i Austràlia, però no va ser fins a arribar a Madrid que no va trobar l'amor amb un Aznar. Fa 4 anys que festegen i han sentit la crida urgent del matrimoni, no està bé això de viure en pecat. Es prepara un casament d'altura a Centreamèrica, la flor i la nata de VIPS i poderosos no s'ho voldran perdre. 

Alonso Aznar y Renata Collado GTRES
Alonso Aznar i Renata Collado / GTRES

La Renata havia fet de model i d'escriptora de viatges fins a trobar la seva veritable vocació, la de l'ecologisme. Amb la seva càmera intenta conscienciar sobre els perills i els efectes devastadors del canvi climàtic. Diuen que l'Alonso ha quedat captivat per aquesta característica de la mexicana: deu ser que li grinyola tant que li fa gràcia. Perquè no oblidin una cosa: els seus futurs sogres són qualsevol cosa menys ecologistes. De fet, els podríem imputar una bona part de l'escalfament global a les seves polítiques i mentalitat regressiva. Quan passin un Nadal junts i surti el tema de la sostenibilitat a la taula, la Renata exigirà el divorci. Al temps.

 

renatacollado 1667345380 2962230209567931394 29257106
Renata Collado / Instagram

El que no provocarà discussions, però, és el suculent botí que aporta Collado: el seu pare té una fortuna que s'estima en 1000 milions de dòlars. Prou pasta per convertir Ana Botella en la nova Greta Thunberg, i a Aznar en un lluitador pels drets de la seqüoia o l'os rentador boreal. Fa uns mesos vam veure la núvia amb la seva futura família política al Teatre Reial de Madrid, durant la festa dels 70 anys de l'exinspector d'Hisenda a Logronyo que va acabar sent president d'Espanya. Sí, el mateix que va ficar el país en una guerra injusta a l'Iraq i que va atribuir, i encara ho fa, els atemptats de l'11-M a ETA. Quina joia, Renata. No t'envegem res. Tota la teva pasta i la perleta del fill de José Mari, per a tu, reina. Sort. La necessitaràs.

presidente jose maria aznar circulo equestre 16 02 22 - sergi alcàzar
José María Aznar / Foto: Sergi Alcàzar

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!