El desconfinament dels Aznar Botella està fent-se a la llum del sol andalús. Quan va esclatar la crisi del coronavirus, expresident i exalcaldessa van decidir que en lloc de ser a Madrid s'instal·laven a la Costa del Sol, paradís de mafiosos, xeics i nous rics. A Marbella han esquivat el virus fent passejades amb el gos i l'escorta mentre Espanya s'ensorrava en una crisi sanitària. Aznar disfressat de hippy als seus 67 anys: el pareo fent-li de faldilla, barret de palla, samarreta i mascareta. Com Pocholo Martínez Bordiu però sense cocaïna:

aznar botella marbella pocholo GTRES

aznar falidlla gtres

GTRES

Ha arribat l'estiu. Abans era la pobra Ana Obregón qui disparava el tret de sortida de l'estació i la calor amb un es fotos en vestit de bany. Ara és Aznar qui llueix com un instagramer tronat que no sap que s'ha fet gran. Costa imaginar-se cap altre expresident, de Catalunya o Espanya. amb aquest look. No millora quan es treu el pareo:

aznar catxes platja GTRES

GTRES

Bigoti pelat, llavi paralitzat, abdominals de ferro, melena tenyida i disfressat de teenager. 67 anys que volen semblar 17. No és síndrome de Peter Pan o de Santi Millán. És vergonya aliena.