Susanna Griso entrevistant Isabel Díaz Ayuso. Per un dia, la presidenta dels madrilenys li ha fet el salt a la seva amigui Ana Rosa i se n'ha anat a la competència. La pepera ha anat a prendre un cafè amb la periodista catalana i pel que s'ha vist després, se li ha ennuegat, i no perquè les preguntes de Griso fossin especialment punyents. Ayuso ha parlat de política, amb comparatives marca de la casa, com per exemple la que ha fet sobre les llistes electorals, comparant-les amb les taules als casaments: ""Tú quieres invitar a personas y tienes que hacer mesas de 8 o 10 personas, pues en las listas es igual".

ayuso griso 3

Isabel Díaz Ayuso i Susanna Griso / Antena 3

També ha aprofitat per parlar molt de la pandèmia, evidentment, i de la polèmica situació a Madrid, amb imatges grotesques de turistes omplint la ciutat, i no precisament per anar als museus de la capital: "No pienso arruinar a más familias, comerciantes y taxistas en Madrid ni pienso deprimir a la población con cierres desmedidos sin informes sanitarios". Però com ja li va passar fa un temps, quan Ayuso parla del virus, li sobrevé un atac de tos que no pot aturar, coses del karma. La presidenta de la Comunitat de Madrid, en el moment que ha començat a comparar xifres de contagis entre les diferents comunitats, comença a tossir i a passar un mal tràngol davant de càmeres.

ayuso griso2

Isabel Díaz Ayuso i Susanna Griso / Antena 3

"¿Quiere un poquito de agua?", li diu Griso. "No, es la alergia", respon Ayuso, abans que se li torni a quedar afònica la veu i a humitejar-se-li els ulls, tornant a tossir sense parar. Griso ni escolta de què està parlant, neguitosa pel mal moment d'Ayuso: "¿Es usted alérgica a las gramíneas?". "Sí, a todo. La primavera", diu Ayuso. "¿A todo? Espero que no haya aquí algún elemento que le haya generado... no sé, igual la mesa de contertulios que tengo", diu rient. Ayuso se'ls mira i confessa: "Déjame ver... no, no, aquí no hay ninguno". Només faltaria.

Immediatament, mofa màxima entre els espectadors que no han desaprofitat el moment per sucar-hi pa:

tuits tos

tuits tos 2

Sospitem que en acabar el programa, Griso anirà directa a fer-se una PCR, per si de cas.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat