Fa uns dies hi va haver un Clàssic. Un Madrid-Barça a la lliga femenina que va acabar com sempre: amb una tova de les jugadores culers al camp de les merengues. 0 a 3 i cap a casa. Gols de Fridolina Rolfo, Aitana Bonmatí i Caroline Graham Hansen.

Després del partit s'ha parlat molt del baix nivell de la lliga espanyola, amb un Barça que es passeja i que no té rival, i que si algú, la federació, la resta de clubs, no hi posa remei, convertiran el campionat nacional en una pantomima. Les jugadores blaugranes troben només motivació quan juguen la Champions a Europa, on el nivell és molt millor, i reclamen que es faci alguna cosa perquè si no, la Lliga es devaluarà a passes de gegant. Unes reivindicacions comprensibles, en bé no només d'elles com a professionals, sinó en benefici global de tota la competició nacional. I ara, qui ha respost en pla hooligan ha estat una jugadora del Reial Madrid. I ho ha fet perquè els quatre palmeros madridistes li donin copets a l'esquena. Però no s'ha adonat, o potser sí, cosa que és pitjor, que ha fet el ridícul. Parlem d'Athenea del Castillo, o Athenea del Caudillo, com la van batejar molts.

novio vox2
 

La mateixa que feia fotos orgullosa del nòvio al Valle de los Caídos i davant pintades de Viva Vox. Del Castillo ha fet el típic comentariet per tenir la seva dosi de claca, parlant d'una possibilitat que mai es produirà, si d'ella depèn... El problema és que no entén que la cosa no depèn d'ella, sinó del Barça. I la possibilitat que planteja mai no passarà. Diu la jugadora del Madrid que "no ficharía por el Barça ni aunque fuera el único equipo que quedara en el mundo".

Gràcies per la informació. Pobres culers que ens quedarem sense veure-la vestida de blaugrana. Jo aquesta nit no dormo. Ens ensorrarem sense la seva presència màgica damunt la gespa. Més val que ens retirem que no guanyarem res sense ella... La xarxa l'ha ensorrat. Amb especial atenció a dues respostes brutals.

Maria Garrido Barça @mariasgarrido
Maria Garrido @mariasgarrido

Una, d'un ex jugador del Barça, un tipus que no es calla i que ara que està retirat, diu veritats com a punys: Marc Crosas. L'exculer, ara a Mèxic, ha deixat Del Castillo per terra: "Estamos todos de acuerdo. Tampoco tiene nivel para jugar ahí. Ha jugado 12 partidos con el Real Madrid contra el Barça: 12 derrotas, 0 victorias, 0 goles y 0 asistencias". No menys que la periodista i exjugadora del Barça, María Garrido, a qui hem vist sovint a TV3, que deixa anar un sarcàstic: "María Garrido: 'No me quiero liar con Brad Pitt'".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!