El nòvio de Chabelita, el model ceutí Asraf Beno, s'ha sincerat més que mai a través de les seves xarxes socials. Ho ha fet després de deixar que els seus seguidors, més de 191.000, li fessin tota mena de preguntes, sobre els seus gustos i vida privada. Una de les moltes qüestions que li han plantejat ha estat: "El monument d'Espanya que més t'ha sorprès". La resposta de Beno ha estat clara i directa. N'ha tingut prou amb quatre línies i sense dubtar-ho ha confessat: "Em va sorprendre bastant". Quin és?

asraf bo la casa fort ana rosa quintana Telecinco

Asraf Beno, Telecinco

En una fotografia en la qual apareix amb la seva parella Chabelita, el maniquí revela quin és el monument que l'ha deixat sense paraules només veure'l. Està a Barcelona, una de les ciutats favorites de la parella, i és l'espectacular Sagrada Família. La basílica catòlica dissenyada per l'arquitecte Antoni Gaudí que es va començar a construir el 1882 i que en el dia d'avui encara es troba en obres. "Impressiona moltíssim quan estàs al davant", assegura el nòvio de la filla d'Isabel Pantoja. Asraf i Chabelita enamorats a Barcelona amb la Sagrada Família darrere:

Perfil d'Instagram de Asraf Beno

Perfil d'Instagram d'Asraf Beno

Una romàntica fotografia que la parella va fer-se el febrer del 2021, quan es va escapar durant un cap de setmana fins a la capital catalana. "Tu primer, el món després", va escriure en aquell temps el que fos concursant del reality de Telecinco, La casa fuerte. Un viatge exprés que van celebrar poc després que el model demanés matrimoni a la seva parella al seu pas per la Medina Azahara de Córdoba. Foto del moment:

Perfil d'Instagram de Asraf Beno

Perfil d'Instagram d'Asraf Beno

Un casament previst per al proper 26 de juny, que si no canvien els plans es celebrarà a Dakhla, una ciutat costanera del Sahara Occidental. Tot molt exòtic, com ells. Un enllaç que la parella estaria ultimant els detalls, perquè no falti de res. Però la gran pregunta és, farà acte de presència Isabel Pantoja ? Aviat sortirem de dubtes. Tot i que si hi ha una milionària exclusiva pel mig la resposta sembla clara: sí, vull.