Alfons Arús i Angie Cárdenas segueixen fent bé dues coses: fills i programes. El seu Aruser@s segueix líder cada matí a La Sexta. L'últim va fer un gran 17,6% superant totes les reines (Lídia Heredia, Ana Rosa i Griso). I de fills van sobrats: quatre i perquè ja no tenen temps de fer-ne més. L'últim a incorporar-se al programa és Arthur Arús, que aquesta temporada presenta la secció d'Esports amb un tarannà del Barça. Inèdit a La Sexta on tots, començant pel director Antonio G. Ferreras, són més del Reial Madrid que Florentino. Aquest és el petit set al plató d'Esplugues on treballa Arthur:

set arthur arus La Sexta

arthur Arús deportes La Sexta

Arthur Arús al set de La Sexta

Arthur és un jove periodista que fa anys feia de tertulià d'esports a cadenes petites, com la desapareguda El Punt Avui TV. Ara ja ha fet el salt a la TV estatal, a Atresmedia. Una secció sense el tremendisme d'Antena 3 sinó amb el to foteta i desmitificador dels Arús. El jove té un compte d'Instagram que comença a pujar de seguidors quan regala imatges com l'última. Arthur és un home, model de texans, samarreta negra i ulleres de sol. El seu canvi és notable:

ARTHUR ARÚS ANY 2015:

arthur arus el punt avui Tv

Arthur Arús, tertulià de La ronda, El Punt Avui TV

ARTHUR ARÚS A INSTAGRAM 2021:

arthur arus Instagram

Arthur Arús en l'últim post, Instagram

Escriu Arthur en la tornada del programa després de Setmana Santa: "Primavera/verano". Com un model desfilant per la nova temporada. Té alçada i planta per desfilar i fer TV. Té fusta. I té successor: Hans Arús. El seu germà petit és un fan dels esports i és molt probable que hereti aquesta cadira. Hans estudia Tercer de Periodisme a la Universitat Ramon Llull, a la Blanquerna i té 21 anys. Fanàtic del Betis i del Barça, els molts espectadors d'Aruser@s l'esperen. Aquest és el telegènic Hans:

hasn arus 2

hans arus 1

Hans Arús, el futur d'Aruser@s, Instagram

En Blau té una proposta pel futur de La Sexta. Millor un duet. Com los Manolos: Los Aruses. Arthur i Hans. Junts són invencibles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat