La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha donat ja el sí a l'exdiputat de CDC Xavier Cima. La cerimònia ha estat aquest vespre a les bodegues Luis Pérez de Jerez, enmig d'una gran expectació mediàtica i davant d'una bona part dels dirigents de la formació taronja. No hi era, pero, el líder del partit, Albert Rivera, que no hi ha pogut acudir per raons d'agenda, segons fonts de la formació.

Els 220 convidats han començar a arribar a la finca on se celebrava la cerimònia passades dos quarts de vuit del vespre. El nuvi ha arribat a les vuit en un cotxe fosc acompanyat de la seva mare. La núvia, a les 8,40, en un Maserati blanc acompanyada del seu pare, Rufino Arrimadas. El casament l'ha oficiat a les nou en punt Carlos Pérez, regidor de Ciutadans al consistori de Jérez de la Frontera. 

La líder de Ciutadans ha agraït la presència de familiars i amics a través de les xarxes i ha penjat la fotografia del casament a instagram.

Als convidats, que s'havien d'identificar a l'entrada amb el DNI, se'ls ha demanat que no fessin fotografies. Això no ha impedit que alguns dels assistents pengessin imatges de la celebració a les xarxes.

Amb tot, el casament ha estat envoltat de contundents mesures de seguretat, la qual cosa ha provocat les protestes del director del Diario de Jerez, Rafael Navas, a través d'un tuit. 

Això no ha impedit que hagin transcendit detalls del casament, com la signatura de Pronovias del vestit.

El casori s'ha celebrat a Jerez perquè allà va néixer Arrimadas el 3 de juliol del 1981. Xavier Cima va néixer a Vic el 23 de desembre del 1977, i va ser tinent d'alcalde i president comarcal de CDC al Ripollès.

Arrimadas i Cima es van conèixer fa tot just tres anys al Parlament, mentre compartien la feina en una comissió. La diferència ideològica no va ser obstacle perquè tots dos establissin una amistat que va anar creixent, en plena irrupció del procés independentista.

Els seus respectius partits sabien que sortien junts i els seus entorns no se n'amagaven. Cap de les dues parts no hi va posar pegues. Però a partir d'aquell moment Ciutadans va tenir difícil usar l'argument de les famílies trencades pel procés sobiranista.