Hi ha davantals, com els de Jordi Basté a RAC1, que acostumen a ser imperdibles. I hi ha davantals, com els d'Arévalo, que són inclassificables.

arevalo paella

@oficialarevalo

L'humorista (?) i parella artística de Bertín Osborne durant molts anys està passant el confinament dedicant-lo a satisfer una de les seves passions. Espanya? No. El tiberi. D'estómac agraït, el ranci còmic passa molt de temps entre fogons, cuinant per després posar-se les botes. I com ho porta a la sang, no ha pogut evitar regalar als espanyols el seu humor, com si fos Cayetana Álvarez parlant de gossos i Rajoy.

bertin osborne i arevalo

@oficialarevalo

En directo. Acabando de hacer la comida”, ha estat el missatge. Es veu Arévalo ensenyant el resultat final, un plat que no se sap bé si és una truita, espàrrecs o pebrot al forn... El cas és que la forma del que sigui que hi hagi al plat l'ha fet inspirar-se. Potser per això ha ensenyat el davantal que duia per cuinar, un on es veu el tors nu d'un home fibrat, genitals inclosos, amb una grotesc membre viril en tres dimensions ben formós.

arevalo davantal

@oficialarevalo

No sé vostès, però a nosaltres se'ns ha passat la gana. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat