Ares Teixidó ha confirmat l'exclusiva que va publicar EN Blau el 14 d'abril: té nova parella i és Bruna Manzoni.  Ha publicat la primera foto conjunta un dia molt assenyalat, el 26 d'abril Dia de la Visibilitat Lèsbica. Després de diverses parelles masculines, la presentadora catalana ha trobat l'amor amb una noia brasilera que viu a Barcelona, exitosa instagramer i que va ser nòvia de Sofía Cristo. La primera foto de la parella a instagram ha estat censurada. És aquesta:

ares bruna cesnura

bruima are sig

de lunes

Bruna i Ares a Instagram

La parella està de vacances a Brasil, i fan vídeos a Praia do Rosa. Un entorn paradisíac per retratar-se. Ares va penjar foto en blanc i negre amb el text "Feliz y libre. Así me quiero, así te quiero así nos quiero. Feliz Día de la visibilidad Lésbica". Instagram l'ha censurat perquè hi surten dues noies nues abraçades, sense roba però sense ensenyar res sexual. Només s'hi veu amor. Instagram és cec i a vegades, estúpid i Ares s'explica: "Es un fiel reflejo de lo que pasa en nuestra sociedad porque en esa foto solo había amor". Vídeos:

Instagram

La foto apareix ara amb un gran cor tapant-les i un text on es parla molt clar: "Yo amo a una mujer que me ama"

ares lgtb

bruna manzoni Instagram

ares teixido tv3

Ares i Bruna, TV3/Instagram

La paradoxa és que Instagram va contra el Dia de la Visibilitat Lèsbica i censura una foto de dues noies que s'estimen. Segons va avançar en exclusiva EN Blau, la periodista de 34 anys nascuda a Lleida serà una de les presentadores estrella de  la nova 8tv amb un programa nocturn, gamberro i femení. Potser convenç Bruna per fer-hi de tertuliana. Com Arús i Angie versió 2.0. Més modern i més amor.