Cayetana Álvarez de Toledo donarà dies de glòria a la campanya electoral. A Catalunya la marquesa de Casa Fuerte va forta i a Los desayunos de TVE va esmorzar cafè amarg afirmant: "Sin lugar a dudas el procés es más grave que Tejero y Milans con los tanques". Cayetana és companya columnista d'Arcadi Espada a les columnes antiindependentistes del diari El Mundo, així que Espada ha tret la ídem per defensar l'indefensable, que el procés és més greu que el 23-F. "Es la destrucción del Estado" hiperventila Arcadi. Segons ha pogut saber en exclusiva En Blau, els rumors a Madrid són que la relació entre Cayetana Álvarez de Toledo i Arcadi Espada seria de caire íntim.

arcadi espada t5

Telecinco

Arcadi Espada: "La indepedencia es que te quiten los derechos como ciudadana española. Es más grave que el 23-F porque el independentismo tiene un miserable apoyo social de 2 millones de personas, como los alemanes apoyaron a los nazis. El 23-F no tuvo ningún apoyo social y por eso fracasó". Algú a la tertúlia d'El programa de AR li aclareix "Gente de Vox sí que apoya ahora el 23-F". Ana Rosa Quintana no sap a qui donar suport: "No son comparables un alzamiento militar y otro que sale de las instituciones. Eso fueron militares levantiscos" i Espada s'aguanta la perruca i sosté "El 23-F fue inofensivo y esto es infinitamente más grave y preocupante". La frase més plena d'odi d' Espada (el que odia els nens amb Síndorme de Down) és "El procés tiene el apoyo odioso de dos millones de personas". 

antonio tejero 23 f cop d'estat congres - efe

EFE

L'1 d'octubre de 2017 Arcadi Espada es movia com un gall d'indi prop a la zona alta de Barcelona, al col·legi electoral del carrer Muntaner amb Madrazo sense problemes. No va anar a votar sinó a tafanejar. Ningú l'odiava, tots els votants del referèndum van passar d'ell. Qué és odi, Arcadi? Odi ets tu.