El periodista i presentador de TV3, Arcadi Alibés, a través de les seves xarxes socials, ha emocionat a molts amb la fotografia que ha compartit en les últimes hores. Una imatge en la qual no està sol, sinó apareix acompanyat de les dues dones de la seva vida, la seva filla Fiona i la seva dona Cristina, gran amant dels esports i del món del running, igual com ell. Una estampa que Arcadi Alibés, presentador d'esports a la cadena pública catalana, TV3, ha compartit durant el dissabte 6 de novembre i que acumula molts 'm'agrada' i comentaris.

Una publicació a les xarxes socials, el seu compte de Twitter per ser exactes, en motiu de la celebració de la Marató de Barcelona organitzada durant el diumenge 7 de novembre al matí. Una cursa de 42 quilòmetres pels carrers de la ciutat comtal a la que Alibés no s'ha pogut resistir demostrant que als seus 61 anys acabats de fer està més en forma que mai. La fotografia d'Arcadi Alibés que ha agradat a molts i la sorpresa que ha rebut i l'ha emocionat, a continuació.

arcadi alibes tv3

Arcadi Alibés a TV3

El dissabte 6 de novembre a la tarda Arcadi Alibés, en companyia de la seva dona i la seva filla, es va adreçar fins a la Fira de Barcelona per recollir el seu dorsal com a corredor en la Marató de Barcelona. Un moment molt especial per a l'esportista, hores abans de calçar-se les vambes i donar-ho tot pels carrers de la capital catalana després de diversos mesos de dur entrenament. Tot i que, per especial, el detall que va rebre Arcadi Alibés en el moment que va anar a recollir el seu dorsal. Un detall per part de l'organització de la Marató de Barcelona que no s'esperava i el va emocionar molt.

Així ho ha escrit ell mateix a les seves xarxes socials. El cas és que Alibés, al llarg de la seva vida, ha participat en moltes curses i maratons. La Marató de Barcelona d'aquest any és la marató número 150 en la que participa el presentador de la cadena pública catalana. Un èxit que des de l'organització de la competició esportiva coneixien. Per aquesta raó el dorsal que han atorgat a Alibés no ha estat cap altre que un amb el número 150. La prova:

"Molt agraït a la Marató de Barcelona per haver-me concedit el dorsal 150 per la meva 150a marató. Demà el lluiré pels carrers de Barcelona", escriu l'apassionat pel món de l'esport a les seves xarxes socials juntament amb la fotografia. Publicació que acumula més de 390 'm'agrada'. Alguns dels comentaris que l'hi han fet arribar són: "Increïble, moltes felicitats", "Enhorabona per l'èxit", "Moltes felicitats, ets molt gran", "Brutal" o "Que ho gaudeixis molt".

L'última marató en què va participar Arcadi Alibés va ser el passat 9 de maig del 2021 a la ciutat búlgara Varna. "M'he tornat a sentir maratonià després de la pandèmia del coronavirus i he tornat a veure la llum al final del túnel", va confessar en la seva pàgina web, després de completar els 42 quilòmetres. Un recorregut que Alibés va aconseguir completar en quatre hores i disset minuts. Amb quant temps haurà completat la Marató de Barcelona? Arcadi Alibés imparable.