L'ús de famosos als anuncis és cada cop més excessiu. Les marques comercials tenen comprovat que entre els centenars d'espots que rebem al llarg del dia els que abans capten l'atenció són els protagonitzats per cares conegudes. I molts es queixen que s'utilitza la seva cara sense el seu permís. Li va passar a Susanna Griso dues vegades:  anunciant plantilles pels peus i també en un altre anunci de dieta miracle. Serà que els estafadors a internet creuen que els presentadors d'Antena 3 són fàcils de robar però ara li ha passat a Pablo Motos. L'estrella del programa més vist d'Espanya ho ha denunciat al seu programa:

Atura l'entrevista i diu "Nunca hago esto en el programa, me ha pasado una cosa desagradable que quiero contar". I carrega contra un gegant: Facebook: "Publica publicidad sabiendo que es una estafa y les da igual. Llevo 2 semanas pidiendo que lo quiten. No tengo manera de defenderme. Es publicidad con mi imagen con una supuesta forma de ganar dinero que es un fraude. Mis abogados no encuentran a la empresa. Los estafadores es normal que te estafen. Lo gordo es que FB dice que es tan grande que no pueden controlar toda su publicidad. Pero para cobrar saben dónde ir. FB os está estafando a vosotros que sóis sus clientes. Tened cuidado, FB os estafa". Motos contra Facebook. dos titans. Només en pot quedar un.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat