Jordi Gónzalez va rebre al plató de El debate de GH Dúo l'últim i polèmic expulsat de la casa: Antonio Tejado. I si algú pensava que el xicot havia entès l'allau de critiques sobre el seu masclisme, és que no coneixien bé el currículum del concursant: "No sé dónde veis el machismo." Doncs d'exemples anem plens!

Desprès de la seva primera intervenció amb el Jorge Javier Vázquez, qui va blanquejar força el seus comportaments, els col·laboradors del programa l'esperaven amb ganes de passar comptes. La més clara i directa, la basca Nagore Robles: "Me resulta increíble que no lo veas, porque eres machista, muy manipulador, antiguo y pesado. Muy pesado."  

tejado no soy machista

Telecinco

Una altra ex de Gran Hermano, la canària Amor Romeira, tampoc es va tallar en parlar de Tejado en termes de "comportamientos de troglodita y un cobarde dentro de la casa, reconociendo solo las cosas cuando le ponían los vídeos en directo". Amor li tenia ganes a Antonio, amb qui suposadament ha mantingut diversos afers mentre que ell estava amb parella estable, una qüestió que pot acabar als tribunals. 

tejado nagore

Telecinco

No era el dia, però, en el que en Tejado experimentés cap catarsi. Va demanar perdó "si he molestado a alguien"però no va trigar en dir la seva. I en tractar de fugir de la situació:  "Ya basta de decir que soy machista, me lo has dicho 10 veces. ¿He venido aquí para que todo el mundo me llame machista? ¿Lo podemos dejar ya?" Cames, ajudeu-me! Tot un senyor.