A Telecinco dediquen molta estona al safareig. Entre el Sálvame i el Deluxe, a alguns col·laboradors se'ls hi estova el cervell fins al punt de dir veritables bajanades. Massa hores exposats als focus. O directament és que alguns dels opinadors opinen massa de tot. I el risc de derrapar de mala manera, és gran.

salvame mobil2

'Sálvame' (Telecinco)

Això és el que ha passat aquest dijous. Com cada setmana, la periodista Geles Hornero ha anat al programa per conduir la secció 'Con M de mujer', on aborda diferents conductes masclistes que tenen lloc en la societat. Una xacra que cal aturar d'una punyetera vegada per totes. En la seva darrera aparició van parlar de la violència de gènere i que no només aquesta s'exerceix quan parlem d'agressions físiques.

geles hornero

Carlota Corredera i Geles Hornero (Telecinco)

Pren la paraula Antonio Montero, un personatge grotesc que n'ha deixat anar alguna perla de l'alçada d'un campanar, com quan va dir, sense caure-li la cara de vergonya, que havíem d'estar agraïts a Franco perquè va dur la transició. I ara, parlant de masclisme, Montero ha provocat indignació en els espectadors i en les companyes de plató. Pregunta si “si es la mujer la que controla a su pareja hombre también es violencia de género". La presentadora, Carlota Corredera, li diu que no segueixi per aquest camí i ell insisteix: “Me interesa mucho este tema, te aseguro que son más las mujeres las que controlan los teléfonos móviles".

antonio montero

Antonio Montero (Telecinco)

Corredera al·lucina: “Ay de verdad, Antonio, es que me niego”. “Te niegas, pero la vida es así”. I Corredera: “Me desespera que llevemos un año con ‘Con M de mujer’ y que parezca que algunos de los compañeros predicamos en el desierto. Cuando una mujer controla a su pareja, esa pareja no acaba muerta”. Però Montero, erre que erre: “Según tú”, i insistint que tots els comportaments dels que estaven parlant, ho fan tant homes com dones, “menos el asesinato”. Corredera esclata: “¿Y te parece una diferencia sutil?”.

montero i corredera

Antonio Montero i Carlota Corredera (Telecinco)

Subtilesa... I decència. Unes paraules que a Sálvame desconeixen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat