A finals dels anys 90, Antonio Hidalgo era el presentador de moda. Des que va començar a col·laborar amb Ana Rosa Quintana al magazin matinal Sabor a tí d'Antena 3, tothom albirava un futur on a aquest periodista amb el serrell cap a un costat se'l rifarien les diferents televisions. Se'l va conèixer, com a molts d'altres, com a "chico Ana Rosa", seguint l'estela de com es nomenava les col·laboradores de Jesús Hermida o les actrius que treballen amb Almodóvar, però a l'inrevés. A partir de l'any 2000 es va convertir en el copresentador de l'espai, com el que fa ara Joaquín Prat, fins que va marxar dos anys més tard.

Antena 3

Després de passar per diferents projectes que no van acabar de reeixir, Hidalgo ha anat a parar a la televisió de Múrcia, La 7 TV, on presenta el programa Alivou, un format que consisteix en que diferents persones d'edat avançada vagin a trobar parella. Mujeres y hombres y viceversa, però en lloc de chonis fent de tronistas, jubilats. Com un home que va anar a buscar la seva mitja taronja i el que va rebre de part del presentador va ser una plantofada, metafòricament parlant.

hidalgo

La 7 TV

Per què? Per explicar que una vegada, durant una discussió amb una parella, "Se me fueron un poco los estribos. Yo nunca había pegado a una mujer, pero a esa le di un tortazo". Hidalgo salta: "No, no, no. Yo ya, sinceramente, a mí no me quedan ganas de seguir hablando contigo", mentre el convidat intenta justificar-se dient que sabia que no ho hauria d'haver explicat. "No es para hacerlo y mucho menos contarlo. A mí esas sinceridades no me interesan, porque lo que no quiero es que tengas que hacerlo para no tenerlo que contar".

No cal afegir res més. Bé, potser sí... Potser s'haurien de mirar una mica més a qui porten al seu programa. I ens queda el dubte de saber com hauria reaccionat Hidalgo si encara estigués fent programes a Antena 3, per exemple Espejo público, i hagués sentit el que va dir Fran Rivera...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat