El tall de la Meridiana ha arribat a 100 dies. La mobilització espontània i ciutadana sorgida arran de la sentència al Procés no s'atura, ni l'atura ningú. Ni el cansament, ni el desànim, ni les forces de seguretat, ni els 'haters'... ni tampoc 'Glòria', la borrasca que causa estralls a Catalunya.  L'esperit de #MeridianaResisteix és digne d'elogi, i es manté ferm fins i tot quan les condicions climatològiques recomanen quedar-se a casa per evitar ensurts i accidents. El temporal d'aquests dies és històric i perillós, però no fa enrere les concentracions, per molt que alguns la consideressin com l'arma secreta divina i unionista per silenciar les protestes contra la injustícia que pateixen els presos polítics. Un d'ells és un alemany resident a Catalunya que forma part de la legió estrangera antiindependentista. Un senyor que respon al nom de Thilo Elmering i que escup dia sí, dia també, contra els que volen marxar d'Espanya. El seu timeline sembla un  aparador de Cs

Thilo Elmering @TElmering

Thilo Elmering @TElmering

El cas és que en Thilo va fer-se el graciós amb la borrasca i el tall de l'Avinguda Meridiana. Un pistoler més al farwest espanyolista a casa nostra. Però no té traça, i el seu tret li ha impactat al peu. I moltes de les víctimes dels seus atacs i menyspreus han aplaudit l'espifiada de l'empresari. Com l'Antonio Baños, actiu a la Meridiana i que celebrava in-situ el centenari de la protesta. La galeta de Baños a Elmering, de les que fan mal: "Elis elis putxinel·lis!

Antonio Baños beteve

Antonio Baños betevé

Thilo es mulla en política i surt escaldat, però si plou no surt de casa. Putxinel·li no ho sabem, però deu ser com un altre ninot: un Gremlin, que si es mulla de nit es converteix en el dimoni de Tasmània. O de Renània, que la coneix millor.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat