El confinament encén els nervis. La teràpia d'alguns confinats és fer tuits compulsivament. Uns contra la Generalitat, com Miquel Iceta, i altres contra la decisió del govern Sánchez de no confinar Catalunya, com Antonio Baños.Dos exemples oposats, unionista i independentista, que pateixen d'incontinència tuitaire. Hi ha un famós tertulià d'Aruseros, el programa d'Alfons Arús a La Sexta, que va treballar molts anys a betevé, la TV municipal on ara treballa Baños. És Joan Spín, un dels millors i més àcids comentaristes de la tertúlia d'Arús. Ha esclatat contra Baños:

joan spin La 6

antonio baños gtres

La Sexta / GTRES

El tuit d'Spín és molt irat: "¿De verdad tienes que vomitar gracietas y gilipolleces cada puto día?". Deu n'hi do. El confinament no és bo. Spín és dels que va fins a Esplugues a fer in situ el programa d'Arús. Els fans li agraeixen perquè cal entreteniment. El que no se sabia és que tenia aquesta fúria contra Antonio Baños. Hi ha tants tuitaires pesats que anar en contra de només un és estrany. Seran comptes pendents.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat