A la TV hi ha dos tipus de persones, els que hi surten cobrant i els que hi surten convidats. Entre els que treballen a la TV hi ha dues subcategories, els que s'ho mereixen i els que no. Els que hi són per mèrits i els que hi són per estranyes raons, sigui endoll, interès, barra o mandra. A Catalunya, país petit, les TV són poques: TV3, betevé, TVE Catalunya i alguna privada menor. Antonio Baños treballa a betevé, de la Colau, i a TV3, de la Generalitat. I Gabriel Rufián té un programa a una cadena privada on els seus accionistes sabran qui posen i poden fer el que els roti. Antonio Baños ha criticat que Rufián faci el seu programa de Youtube, La Fábrica de Rufián, ara a una TV privada:

Antonio Baños betevé
Antonio Baños betevé
Gabriel Rufián EFE
Gabriel Rufián EFE

Antonio Baños està habitualment irritat amb Rufián, tot i compartir ideologia d'esquerres. És dels que creu que el portaveu republicà a Madrid no és prou independentista i atonyina Rufián per presentar un programa d'entrevistes sense tenir la carrera de periodisme: "intrusisme, narcisisme, trepa". Gabriel Rufián prefereix no contestar, és més hostil contra Vox, Cs i PP que contra Baños. Però un tuitaire s'ha rebotat contra l'excupaire perquè Baños també surt molt per la tele:

Antonio Baños té moltes qualitats i una és el polze fàcil: escriu tuits com qui dispara trets. És hàbil i gestiona la seva eina de feina, les paraules, com pocs. Així que ha repartit contra el tuitaire com si fos Rufián:

La batussa ha seguit però la baralla ja estava clara, Baños contra Rufián i tuitaires, propers a Rufián o no, l'ataquen perquè també surt molt a la TV. La diferència és clara, Rufián no és periodista i Baños sí, I un matís important, Rufián va advertir que no cobra per fer les entrevistes. Però twitter no té matisos: "idiota, llepaculs i tanoca".