Antonio Baños és un dels periodistes, exdiputats i tuitaires independentistes més seguits del país: 200 mil followers. Tertulià habitual de TV3 i betevé, cadena de l'Ajuntament de Barcelona on també presenta programes. Per això és notícia que l'hagi advertit de manera matussera i to amenaçant un actor de 31 anys que fa de tuitaire amb 808 followers.

baños bufetada ma beteve

betevé

Baños feia una broma amb el cognom de l'actor (Bassiner- Bassinger) i l'actor li ha advertit: "Tapa't. Soc el fill del cap d'emissions de la TV per la qual treballes, beteve". Ha sonat a Vito Corleone i la xarxa se li ha abraonat. L'actor ha esborrat els tuits però els han capturat:

tuit

tuit 2

bassiner vimeo

Vimeo

Un li diu Bassinger a Bassiner, l'altre li diu Banys a Baños. El  més lleig és fer notar l'expolític No sabe usted con quién está hablando, soc fill de Jonni Bassiner, que fa 23 anys és un dels caps de la TV on mana Ada Colau. "La televisó per la que treballes, Banys". Sona a amenaça. Twitter treu fum:

antonio baños beteve

betevé

Antonio Baños és prou íntegre com per fer el que vol sense témer represàlies. Ha escrit tuits molt crítics amb decisions d'Ada Colau, que li paga un sou a betevé, com dir-li a l'alcaldessa pijiprogre pel concert caríssim i cancel·lat pel coronavirus. Si fan fora Baños de betevé no serà per un tuit d'un actor que diu ser fill d'un cap d'emissions.