La Copa Amèrica de futbol contraataca l'Eurocopa: la competició que determinarà qui és el nou campió de la CONMEBOL s'ha posat en marxa als EUA, paral·lelament a la disputa del títol europeu. La ciutat d'Atlanta acollia el debut del propietari del trofeu, l'Argentina de Leo Messi. Victòria per 2 gols a 0 contra el Canadà, amb contribució com sempre determinant del mite del Barça, actualment a l'Inter de Miami. El millor jugador de la història continua escrivint la seva llegenda descomunal. Messi és sinònim d'espectacle. 

Una que no es va voler perdre l'estrena de la selecció va ser la dona del crac, Antonela Roccuzzo. No se'n perd cap, de fet. Com sempre, ha ocupat una zona exclusiva de l'estadi en companyia dels seus tres fills catalans, fanàtics del pare i del futbol en general. La tarda va acabar amb bon sabor de boca pel resultat, però la de Rosario va patir un incident a l'entrada del recinte al qual no està gaire habituada. El resultat. L'estampa enfurismarà Leo Messi. Sembla, però, que la seva queixa quedarà en el limbe. Amb USA hem topat, bro

Messi EFE
Leo Messi contra el Canadà / EFE

Les normes de seguretat del país amfitrió són inflexibles. Pensin, per exemple, en els tràmits d'entrada en arribar a l'aeroport, poca broma. Una cosa similar es produeix en esdeveniments massius, amb mesures imponents i sovint, aparentment exagerades. Ni la parella del millor jugador de la competició, del país, del món i de l'univers, ella a més a més amb 40 milions de followers a xarxes socials, escapa al seu compliment. Roccuzzo intentava accedir al partit, però es va veure detinguda pel personal de seguretat. Ja es fa estrany veure-la fent cua, però que ella actuï com a tap perquè li criden l'atenció ho és més. Quina era la falta? La bossa de mà. Caríssima. I amb contingut prohibit.

Antonela bolso X
Antonela Roccuzzo / X

Alguna cosa duia al seu interior que no agradava als membres del control d'accés, i per això li van barrar el pas. Roccuzzo ho va intentar, però la batalla estava perduda. Segons informen diverses fonts, va haver de deixar algunes de les seves pertinences en custòdia, si no volia veure el partit des d'un bar. L'escena és peculiar, segurament poc habitual per a personatges d'aquest calibre i impacte mediàtic. Un punt a favor de l'Antonela, això sí: es nota que no és espanyola. Si ho fos segur que sentíem allò tan gastat de 'usted no sabe con quien está hablando'. L'argentina s'ho va estalviar, entre altres coses perquè ja haurà après que als EUA només els importa una cosa: ells. I al que no li agradi, ja sap on és la porta. 

Antonela bolso 2 X
Antonela Roccuzzo / X
Antonela bolso 3 X
Antonela Roccuzzo / X

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!