Finalment Anne Hache va morir als 53 anys d'edat, tan sols una setmana després de patir un greu accident de trànsit mentre conduïa a una velocitat superior a la permesa pels carrers de Los Angeles. A causa de l'alta velocitat va perdre el control i va xocar amb una casa que va quedar totalment destruïda, imatges que demostren la brutalitat de l'impacte. El seu cotxe es va veure embolicat en flames. Unes càmeres de la zona residencial mostren al vehicle a gran velocitat. Semblava que anava sense control. De fet, es va veure implicada primer amb dos accidents previs, un amb un altre vehicle i un segon amb la porta d'un garatge.

La policia de Los Angeles està investigant si l'actriu conduïa sota els efectes de les drogues i l'alcohol. Les lesions que va patir en el brutal accident van provocar la mort cerebral, per aquesta raó els seus familiars més propers van decidir desendollar-la el cap de setmana passat.

Dimecres passat, el Departament de Medicina Forense del Comtat de Los Angeles va declarar la mort d'Anne Hache com a "accident" a causa de les lesions patides per l'accident. A l'informe, que ha difós l'agència EFE, una fractura de l'estèrnum després d'un fort traumatisme, així com diversos impactes al cap, cremades i la inhalació d'una gran quantitat de fum figuren entre les causes de la mort.

Assassinat o accident? La teoria d'alguns usuaris

Tanmateix, hi ha alguns usuaris de les xarxes socials que han difós una altra teoria, potser els mateixos que creuen que Michael Jackson continua viu. Alguns seguidors creuen que es va tractar d'un assassinat i no d'un accident. La teoria de l'assassinat prové d'un vídeo que va difondre un usuari anònim a Twitter. En aquest es poden veure imatges de l'accident. Els bombers treuen el cos de l'actriu en flames per traslladar-lo a una llitera.

Anne Hache cremada
Anne Hache cremada

"Anne Heche, protagonitzant la pel·lícula "Aquesta morta és molt viva". Es comenta que els serveis d'emergència van deixar a Anne Heche una hora atrapada dins del cotxe accidentat, sense actuar. Els bombers no semblen gaire preocupats que sigui viva quan la pugen a l'ambulància", diu el mateix usuari mentre es pot veure com Anne es mou a la llitera.

Anne Hache va gravar una pel·lícula sobre el tràfic de menors en les elits, i alguns creuen que l'haurien assassinat per això.