Anna Castillo viu un moment dolç. Amb només 25 anys, l’actriu catalana ja és guanyadora d’un Goya i un Gaudí. Molt popular pels seus papers a El Olivo i La llamada, Castillo és protagonista també a Estoy vivo, la sèrie de temàtica policíaca que s’emet a TVE. Una producció, per cert, on ha treballat braç a braç amb Lara Blanco, la seva nòvia.

anna castillo lara blanco instagram

@nanitita

Totes dues protagonitzen un amor de pel·lícula. Fa uns mesos us vam mostrar el petó apassionat de la parelleta a Mèxic, imitant Bradley Cooper i Lady Gaga a Ha nacido una estrella. I ara arriba la segona part, també des de l’altre costat de l’Atlàntic. Al tàndem Castillo-Blanco els prova prou bé visitar les Amèriques, i l’actriu catalana ho mostra d’aquesta manera a les xarxes socials. La fotografia és de fa uns mesos, quan la parella va viatjar a Nova York, tot i que l'Anna ha decidit fer-la pública ara. Estirades al llit, l’una al damunt de l’altra, a punt de fer-se un petó amb el llum apagat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏙🖤

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

La imatge més íntima d’Anna Castillo i Lara Blanco, amb vistes a l’skyline de Manhattan (el New York Times Building al fons), desperta la tendresa dels seus seguidors: “Es precioso, qué bonitas”. Gairebé 30.000 likes en poques hores, i la xifra continua augmentant.