L’actriu madrilenya Ángela Molina, filla del cantant Antonio Molina (¡Soy minerooo...!) i pertanyent a una coneguda dinastia d’artistes, ha forjat la seva carrera professional al món del cinema, el teatre i la dansa.

angela molina gtres

GTRES

Molina ha dedicat anys de vida a la seva passió i ha aconseguit la fama a tot Espanya pencant de valent. Sempre apartada de la polèmica, Ángela Molina prefereix demostrar la seva vàlua com a actriu als escenaris o treballant a pel·lícules i sèries.

Però fins i tot qui no ha trencat mai un plat es pot veure envoltat de situacions desagradables. És el que li ha passat a l’actriu madrilenya arrel d’una campanya de màrqueting d’una clínica d’estètica de Múrcia. Per fer-se publicitat, el centre agafa una imatge de quan Ángela Molina era jove i una actual, amb 63 anys. I les compara amb força mala baba. Entre pasarse y no hacer nada existe el término medio: retrasar el envejecimiento y llegar a los 60 con un mejor aspecto que esta bella actriz, que lo ha dejado demasiado, y eso que el Photoshop funciona”.

angela molina clinica facebook

L’actriu ha volgut tancar la polèmica d’arrel i ha explicat a ‘Vanitatis’ que no interposarà cap demanda contra els responsables, que ja s’han disculpat: “A mí me da igual que me digan que tengo arrugas. Son mías y estoy encantada”.

Sembla que Ángela Molina és de les poques persones que encara recorden que “la arruga es bella”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat