Lliurats els Gaudí, dissabte toquen els Goya i el matrimoni de presentadors catalans, Andreu Buenafuente i Sílvia Abril, promocionen la Gala del Cinema espanyol. Buenafuente ho ha fet en una entrevista a la contraportada del diari El País i una pregunta ha fet explotar el fàcilment explotable Jordi Cañas. L'eurodiputat de Ciutadans fa temps que té una guerra amb Buenafuente en general i el seu programa FAQS en particular ("El programa basura de Buenafuente"). A Cañas l'irrita que Buenafuente parli així de la ultradreta: "No hablo de Vox y me va bien". Cañas s'ha ofès. Molt:

Andreu Buenafuente Ondas Jokin Buesa

Jokin Buesa

Jordi Cañas / RL

ACN

Jordi Cañas contra Buenafuente, productor de FAQS: "programa talibán, insultante, sectario, blanquea-terroristas, adoctrinador y totalizante, humilla catalanes no separatistas pero va de guay". Cañas buida el pap i és com el soroll de la nevera: l'equip de FAQS es fa el sord i ningú no li respon. A xarxes l'al·ludit de Vox company de Cañas a l'europarlament Hermann Tertsch afegeix nous insults:

hermann tertsch europa press

EP

Buenafuente no és independentista i no és el productor últim del FAQS ara que El Terrat pertany a Mediapro de Jaume Roures i Tatxo Benet. Però Cañas i Tertsch detesten els actors ("titiriteros") dels Goya i els periodistes i tertulians del FAQS. La setmana dels Goya se'ls farà llarga. No a la guerra (d'insults).

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat