El programa Preguntes freqüents manté una guerra soterrada amb l'unionisme. Ho va explicar Cris Puig l'últim dissabte, en què va ser líder (17,9%). José Zaragoza li retreia que molts espectadors protesten quan hi van convidats unionistes, com Zaragoza, i Puig va contestar no sobre els espectadors sinó sobre els convidats unionistes que no hi volen anar i es queixen del biaix indepe del programa. I a la festa s'hi afegeix Jordi Cañas, que amb l'excusa de criticar el ministre català Manuel Castells, defineix FAQS amb paraules gruixudes:

Jordi Cañas: "FAQS es el programa basura de Buenafuente". Va fort. Cañas no oblida, l'últim cop que va anar convidat al Preguntes freqüents de Laura Rosel una espectadora asseguda entre el públic el va insultar. Ho podeu recuperar aquí: Una dona del públic a plató insulta Jordi Cañas i Rosel s'ha de disculpar. Al final es va saber el que li va etzibar la dona a Cañas: "Fill de puta".

insulten cañas a tv3  TV3

TV3

El programa el produeix El Terrat d'Andreu Bueanfuente i per això Cañas dispara cap amunt acusant-los de fer "basura" però ara és de Jaume Roures que ha comprat El Terrat i forma part de Mediapro. Cañas prefereix disparar Buenafuente.El subdirector del programa, Pere Mas, va fer aquest tuit:

Casualitat o no, el tuit de Cañas és de les 16:52 i el de Pere Mas de 4 minuts més tard. Si és causa-efecte només ho sap el subdirector de FAQS. El programa té altres assenyalats, com el tertulià homòfobs Israel García Juez, que dissabte també hi era i que fa setmanes va acusar un espectador gay de "viciosillo".

israel garcia juez TV3

TV3

Els espectadors a plató són lliures d'aplaudir d'empeus Quim Torra o d'aplaudir García Juez quan s'emociona recordant el seu pare mort recentment. Cañas ho troba "basura". Cris Puig faria bé de convidar-lo. I Cañas acceptarà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat