Qui va dir que les segones parts mai no són bones? Andrés Velencoso és dels que pensa que donar una nova oportunitat a l’amor és possible i que retornar la confiança a una exparella pot funcionar. Així que passats set mesos de la seva ruptura i després d’haver-ho meditat, el model gironí hauria aixecat el telèfon per a reconquerir el cor de la Lara Álvarez.

lara alvarez andres velencoso blau

Andrés Velencoso i Lara Álvarez haurien donat una segona oportunitat a l'amor | GTRES

Velencoso i la presentadora asturiana van mantenir una curta però intensa relació durant la segona meitat del 2019, però van trencar de manera sobtada quan va arribar l’hivern. Els compromisos professionals de tots dos en podrien haver estat la causa. Van passar les festes de Nadal separats i poques setmanes més tard ella va posar terra de per mig i va marxar a Hondures, per a conduir la nova edició de Supervivientes que va començar al febrer. Aleshores va arribar el llarg confinament. Álvarez, atrapada a l’altra punta del món per la pandèmia de coronavirus; i el català va passar tres mesos tancat a la seva casa de Tossa de Mar. Durant aquest temps de quarantena, la periodista Pilar Vidal assegura al diari ABC que el català ha vist la llum, que continua enamorat i que ha fet mans i mànigues per a convèncer-la de tornar junts perquè ara seria diferent. I se n’hauria sortit, perquè segons l’articulista la parella de mediàtics ha reprès la seva romàntica història.

Andrés Velencoso Lara Álvarez passegen per Tossa de Mar GTRES

Velencoso i Álvarez passegen per Tossa de Mar la tardor del 2019 | GTRES

L’Andrés és aquests dies a Londres, i la Lara a Formentera. De moment no s’han deixat veure junts, però és qüestió de temps si la seva relació es consolida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat