Aquest 28 de maig la matriarca de la família Janeiro, la seva segona dona María José Campanario, fa 45 anys. Una edat ni molt jove ni molt gran però que ja permet fer balanç de la seva vida al costat del torero que va ser més famós de la crònica rosa, Jesulín de Ubrique. Casa seva, Ambiciones, era una mena de Falcon Crest on tot eren enveges, herències, amants i exparelles. La Campanario va viure sempre a l'ombra de la fama de la mare de la primera filla del torero, Belén Esteban. Quan la princesa del poble tronava contra la Campanario per haver apartat pare i primogènita, Jesús i Andrea, Telecinco pujava de share i Espanya tronava. Ara la Campanario viu més reclosa, cuidant el seu fill petit Jesús. La filla mitjana del torero, Julia Janeiro, és instagramer i viu de penjar fotos anunciant bikinis a les xarxes. Té fusta per ser famosa. No trigarem a veure-la a Supervivientes. Les dues filles són molt diferents, Andrea i Julia:

andrea janeiro cara gtres
Andrea Janeiro cara instagram

Aquest aniversari de la madrastra d'Andrea no ha estat un bon moment per reunir la família. Andrea segueix marginada dins d'Ambiciones i no visita el pare. Així que a les fotos per celebrar els 45 de la matriarca només hi surten Julia, Jesús i María José. El petit queda protegit i Andrea fan com si no existís. Un lleig quan les noies no són germanastres, són germanes, comparteixen el mateix pare, la mateixa sang i se suposa que la mateixa herència quan Jesulín no hi sigui. Les males relacions ho han impregnat tot i només veiem fotos d'aniversari amb Julia:

Instagram
Instagram
Instagram Julia
Instagram Julia

La noia té molts més followers que el pare: 213 mil versus 31 mil, res a veure. Signes dels temps, ara és més celebrity una instagramer que un torero que omplia places. Ni rastre de la resta de la família, Julia acapara el protagonisme i la mare feliç de la filla influencer. Les grans nissagues familiars a Espanya sempre giren al voltant d'un torero. La de Rocío Jurado, que es va casar amb José Ortega Cano, la d'Isabel Pantoja que es va casar amb Paquirri i la de Belén Esteban que es va casar amb Jesulín de Ubrique. La més famosa sempre és ella (Jurado, Pantoja i Belén) i en tots els casos les filles han estat incapaces de regnar com les mares: Rociíto ha acabat venent cremes facials, Kiko Rivera Paquirrín amb problemes de toxicomania fent veure que fa de discjòquei i la filla de Belén Esteban i Jesulín, Andrea Janeiro, apartada dels mitjans. El torero es va desentendre de la seva primogènita només per una raó: és filla de Belén Esteban. La noia és bona noia, estudiosa i sense escàndols, i no existeix una sola foto de pare i filla. En canvi la filla petita, Julia Janeiro, només fa que posar fotos amb poca roba, canviar de nòvio, sempre futbolistes fins a 3 en tres mesos, i operar-se els pits. El pare només llueix una de les dues filles, Julia, Lleig.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!