Andrea Levy s'ha convertit en la primera política en actiu que concursa a un programa com Pasapalabra. A la delegada de l'Àrea de Cultura, Turisme i Esport de l'ajuntament de Madrid han tingut la deferència de posar-la en l'equip blau pepero, en lloc del taronja Cs que també concursa. La número 2 de Madrid ha seguit les passes d'Esperanza Aguirre o Juan Carlos Monedero dins un col·lectiu que no acostuma a prodigar-se en el longeu concurs, i ho ha aprofitat per escombrar cap a casa i fer propaganda de la ciutat on ara se sent com una nena amb sabates noves: "Venid a Madrid, tenemos una ciudad maravillosa". Sobre el paper què ha fet com a concursant, no ha fet el paper galdós que molts li auguraven: acumulant 30 segons a la 'Sopa de letras' o encertant (i taral·lejant) una cançó de Mecano contra Pilar Cernuda. Clica a la foto per veure el moment:

andrea levy pasapalabra2

Telecinco

Tot seguit va participar en una prova sobre celebrities i VIPs, encertant preguntes sobre Boris Izaguirre, el gos Rex, Tinky Winky o Miguel Induráin. Quan va fallar? Quan Christian Gálvez li llegeix: "Obtuvo el título de profesor de francés por la universidad de la Sorbona", Opcions possibles: el vident Rappel, el vigilant de la platja David Hasselhoff, l'expresident del govern Felipe González o l'autor d''El baile del pañuelo', Leonardo Dantés. Va respondre: "No sé... David... David Haselfor". I no. Era Rappel.

andrea levy pasapalabra5

Telecinco

La seva presència no va passar desapercebuda pels espectadors: 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat