Entre els polítics catalans exiliats n'hi ha que ho són per evitar la presó i altres per voluntat pròpia, com Joan Carles Girauta, Jordi Cañas o Andrea Levy. Tots tres han trobat aixopluc a Toledo, Brussel·les i Madrid respectivament. Levy és qui tocarà poder ja que no serà diputada sinó regidora a l'Ajuntament governat pel PP. La política, cèlebre pel seu maquillatge que li fa un efecte de cirurgia estèrica i per tenir nòvios entre grups de música indie, està cridada a governar amb la ultradreta. Tot un repte que s'ha pres amb alegria festiva la nit electoral:

andrea levy GTRES

GTRES

Entre banderes espanyoles, la número 2 de l'indescriptible alcalde de dretes Martínez-Almeida ha mostrat la seva madrilenyitat renegant de Catalunya. Defineix la seva nova ciutat com a "abierta, alegre, tolerante, cosmopolita. Madrid no pregunta, Madrid acoge". Per saber si el nou Madrid acollirà immigrants o gais caldrà preguntar-ho als seus socis de Vox. L'advocat Ortega Smith, acusació popular al judici al procés, serà el nou soci de Levy. Una catalana governant la capital no és el que peperos, voxeros i taroges somiaven. A les xarxes els ultres amb qui governarà la qüestionen: "Si eres de BCN ¿por qué te presentas por Madrid?":

levy insta

@alevysoler

andrea levy madrid EFE

EFE

Andrea Levy gestionarà milers de milions a l'Ajuntament més poderós d'Espanya. Té en comú amb l'alcalde de les ulleretes que són solters. Si sorgeix l'amor entre ells, que els casi Javier Ortega Smith mentre Levy llepa la piruleta de "Te quiero".