Belén Esteban s'ha fet càrrec ella sola de la seva filla Andrea Janeiro. Tal com ha comptat en nombroses ocasions la col·laboradora, la família de Jesulín de Ubrique, a excepció de la tia paterna de la jove, s'han desentès completament. La de Paracuellos ha pagat els seus estudis en la seva totalitat, així com la seva manutenció.

En el dia d'avui la dona de Miguel Marcos es mossega la llengua quan li pregunten sobre la família de Jesulín de Ubrique, a causa del pacte que va tancar amb Andrea Janeiro. Amb tal de garantir l'anonimat de la seva filla va prometre no parlar doni-la família del torero. Encara que quan s'anomena a Carmen Bazán li costa contenir-se.

Andrea Janeiro efe
Andrea Janeiro efe

Carmen Bazán culpa a Andrea Janeiro de no tenir relació amb ella

Carmen Bazán és la mare de Jesulín de Ubrique. Hi és divorciada, i en el dia d'avui viu en un segon pla. L'última vegada que va concedir una entrevista va anar a la revista Lecturas el 2017. Allà va parlar de tots els temes que interessaven a l'audiència, com la relació amb la seva primera neta. Al cap de pocs mesos de néixer la jove van començar els problemes entre el torero i la col·laboradora. Belén Esteban va marxar i Andrea es va distanciar d'Ambicions. Carmen reconeix que mai no ha tingut gaire tracte amb la seva primera neta, però ella tampoc no ha mostrat interès d'estar amb la seva àvia. Unes paraules que van enervar la sang a la de Paracuellos. "Els avis hem d'anar a veure els nets, però ells també han d'anar a veure els avis", va contestar.

Carmen Bazán efe
Carmen Bazán efe

Belén Esteban va reconèixer fa un temps que la relació d'Andrea Janeiro amb Carmen Bazán és inexistent. Encara que la filla de la col·laboradora ha fet un esforç per apropar-se a Jesulín de Ubrique, no ho ha fet amb la resta de familiars. Des que era petita no els ha vist, i això ha fet també que no els tingui una gran estima.

La de Paracuellos mai no ha volgut malmeter sobre la família paterna. Quan Andrea era petita li preguntava per què no venien a veure-la i Belén intentava treure'ls d'aquest conflicte. Potser per això Andrea estimi Jesulín de Ubrique. "Quina sort tenen els pares que tenen uns fills que els volen, independentment del que facin," va dir Belén.