Jesulín de Ubrique ha penjat el vestit de torero, però per això no deixa de treballar. Una família de tres fills, quatre comptant a Andrea Janeiro, encara que segons Belén Esteban no li paga ni un euro, es manté sola. Anys enrere s'ha parlat de suposats problemes econòmics en el matrimoni, per aquesta raó va decidir llogar Ambicions per a esdeveniments i també va començar a acceptar propostes televisives, malgrat el vet de la de Paracolls a Mediaset. El marit de María José Campanario va debutar amb èxit en un programa a 'El Desafío' de la mà de Pablo Motos, i ara es parla de la seva participació a 'MasterChef', com a fitxatge estrella. L'andalús hauria passat els càstings i es trobaria en espera de la decisió final de la productora. En cas de participar tindria un dels caixets més elevats de la història del format.

Jesulín d'ubrique
Jesulín d'ubrique

Jesulín de Ubrique intenta millorar la seva imatge feta malbé per Belén Esteban

Amb aquestes participacions Jesulín de Ubrique aconsegueix netejar una imatge feta totalment malbé per Belén Esteban, que sempre l'ha titllat d'un mal pare. El torero s'està posant el públic a la butxaca com ja va fer a les places de toros. També María José Campanario, que en el seu moment va ser vist com la dolenta de la pel·lícula. L'odontòloga acompanya Jesulín a totes les seves aparicions televisives, tant en 'El Desafío' com en l'entrevista a Bertín Osborne.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan ben assessorats en aquesta aventura. "Jesús i María José estan molt ben assessorats i fent les coses amb una gran sensatesa. No estan ni amagats ni desapareguts, només fent la vida que volen portar", explica a El Español una font ben informada.

Jesulín i María José CANAL SUD
Jesulín i María José CANAL SUD

El torero i l'odontòloga s'han venjat de Mediaset amb el seu silenci i les diferents batalles judicials, però també de Belén Esteban, que ara té un morrió posat per petició de la seva filla. Andrea Janeiro vol ser una persona anònima. Desig que va fer públic quan va complir la majoria d'edat. Per aquesta raó, li va demanar els seus pares que no parlessin d'ella públicament. I aquest serà el veritable motiu pel qual Jesulín de Ubrique no esmentarà en cap moment la seva filla gran al documental que prepara per a una coneguda plataforma de streaming. Tanmateix, han sabut com aconseguir que la imatge del torero no surti esquitxada.

Per descomptat, si Andrea Janeiro aparegués en aquest documental com la resta dels seus fills i es parlés d'ella tindria un interès major, i per descomptat es pagaria millor, però això no serà possible. La vida de Belén Esteban dependrà per sempre del torero, per això també ha perdut pes a 'Sálvame', però la de Jesulín també depèn de la de Paracuellos.