Durant molts anys, Belén Esteban sempre va dir que Toño Sanchís va ser com un 'segon pare' per a Andrea Janeiro, fins que la relació es va trencar quan va veure que el seu llavors representant s'aprofitava dels seus guanys. La de Paracuellos va començar una lluita acarnissada als jutjats fins a deixar-lo sense un euro. De gairebé família va passar a ser el seu pitjor enemic. Toño Sanchís va formar part de la vida de la col·laboradora en els seus pitjors anys. En moltes ocasions, ell s'encarregava d'Andrea.

Belén Esteban ha concedit una entrevista on dona els últims detalls sobre la seva batalla amb Toño Sanchís. "El dia 26 de gener em va trucar el meu advocat per dir-me que després de tot aquest temps (tres anys), en el qual tot es va parar pel Covid, ja per fi ens ho han admès pel penal. Per això estic molt contenta", ha explicat aquest dimecres a Semana.

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban en 'Sálvame'

Belén Esteban està disposada a ficar a Toño Sanchís a la presó

A la de Paracuellos no li importaria veure'l entre reixes. Vol que pagui per tot el mal que li ha ocasionat. "Jo li acuso d'una sèrie de coses que ja el jutge dirà o no, però jo confio en la justícia i, si ha d'anar a la presó, ho sento molt". No pensa permetre que tot quedi en va: "Vull que Espanya sàpiga que porto raó. Ell no em fa cap pena".

I l'ataca on fa més mal. "Jo sé que aquest estiu es va anar amb la seva dona, Lorena, a un veler a Palma de Mallorca i em sembla molt bé que se'n vagi de vacances amb la família, però primer que pagui el que deu. Que ell està vivint d'uns diners que són meus, no seus." Per a ella també té unes paraules: "Ella és la propietària de l'empresa, no? Ella sabia el que es movia allà, ella és la mà que gronxa el bressol".

Toño Sanchís
Toño Sanchís

La relació de Belén Esteban i Toño Sanchís va durar una dècada. Es va trencar el 2015 quan va descobrir l'engany. Des d'aleshores no han deixat de protagonitzar guerres judicials i mediàtiques que en el dia d'avui encara segueixen obertes. La de Paracuellos es va quedar amb casa seva després de sortir a subhasta. Un habitatge pel qual va haver de gastar una gran quantitat de diners per condicionar-la, però li va servir com a revenja.

I mentre aquesta guerra no cessa, Belén Esteban continua en el seu procés de recuperació. Pròximament passarà de nou per sala d'operacions. "M'han d'operar dos dits perquè de la fractura tan gran que em vaig fer se m'ha quedat el tendó agafat als dits i els tinc doblegats. No puc estirar-los i el doctor m'ha dit que han d'obrir-me per tallar-me els tendons i que aquests dits per fi tinguin mobilitat".

Respecte a 'Sálvame', assegura que ella acaba de renovar contracte i pensa ser en el programa fins que sigui cancel·lat, que no serà ara. L'espai de Telecinco li ha salvat la vida en el seu pitjor moment i li estarà sempre agraïda als seus directors, per aquesta raó els és fidel, malgrat les ofertes que rep per part d'altres productores i cadenes.