Andrea Janeiro va decidir viure en l'anonimat en assolir la majoria d'edat, encara que sempre va estar en boca dels seus pares, especialment de Belén Esteban, als platós de televisió. La jove es va allunyar de les càmeres cursant una carrera universitària al Regne Unit, que va pagar íntegrament la col·laboradora de 'Sálvame'. Jesulín de Ubrique no va voler posar ni un sol euro perquè la nena estudiava fora d'Espanya, i s'escudava que a Madrid hi havia molt bones universitats.

Fa més d'un any que no se sabia res del parador d'Andrea Janeiro. Des que va acabar la carrera i va realitzar pràctiques com a tècnica de so en Los40, la jove va romandre a casa de la seva mare juntament amb ella i Miguel Marcos. La va ajudar amb la seva rehabilitació. I encara que es va dir que la col·laboradora volia comprar una casa a la seva filla a Madrid, ara mateix es troba als Estats Units.

Andrea Janeiro efe
Andrea Janeiro efe

El currículum d'Andrea Janeiro s'està convertint en un dels millors de la seva professió. Mentre trobava feina, Belén Esteban li va oferir la possibilitat de portar les xarxes socials de l'empresa 'Sabors de l'Esteban'. Ara compatibilitza aquest treball amb un altre. Després de graduar-se amb matrícula d'honor en ràdio i producció digital per la universitat de Westminster i ara treballa com a periodista a Los Angeles. Una oportunitat que li va costar acceptar perquè no volia separar-se de la seva mare tants quilòmetres, però no podia rebutjar-la. A la ciutat californiana presenta el seu propi programa d'entrevistes. Ja va fer pràctiques a Nova York com a assistent de producció. Tal com va comptar la seva mare, Andrea Janeiro l'apassiona la ràdio. Ara sabem perquè la tertuliana va ser a Califòrnia de vacances fa unes setmanes.

Les emotives paraules de Belén Esteban

Belén Esteban està molt orgullosa i feliç pels assoliments de la seva filla. La col·laboradora va apostar per ella en tot moment i li ha garantit una excel·lent educació, sense comptar amb la presència d'un pare. Per aquesta raó, quan diuen que una família necessita un pare i una mare es posa a riure. Aquest cap de setmana ha volgut dedicar-li unes boniques paraules a Andrea Janeiro i ha fet saber la notícia, encara que és una cosa que a Andrea no li fa gaire gràcia.

text belén esteban
text belén esteban

"Vull que sàpigues que el meu cor se sent molt orgullós de tu. No te n'has adonat però per a mi, que siguis la meva filla, és el regal més gran que Déu em va poder donar. La teva valentia i força són la meva admiració, has sabut anar de davant les circumstàncies de la vida malgrat tot", resa la primera part d'aquest text.

I continua: "Gràcies per ser bona filla, per ser quan et necessito. Estimar-te em dona força per seguir endavant. T'estimo filla".

En aquesta ocasió Belén Esteban no ha posat cap fotografia de la jove, com si que va fer amb la seva graduació o amb unes vacances.