'La meva casa és la teva' va tornar dilluns passat amb Jesulín de Ubrique com a protagonista. Telecinco va estrenar per sorpresa una nova temporada que es troba en ple enregistrament, però podria ser cancel·lada de nou. Semblava que el format d'entrevistes no anava a tornar després d'una llarga etapa a TVE i posteriorment a Mediaset, aquesta nova oportunitat tampoc no ha funcionat. El primer programa, amb el famós més interessant dels anuncis, s'enfonsa estrepitosament.

En saber que Jesulín sortiria a Telecinco, una cadena que Belén Esteban defensa a mort, la col·laboradora va revelar que aquella nit havia quedat amb unes amigues i que lamentablement es perdria l'entrevista. Potser altres espectadors van optar pel mateix pla que la de Paracuellos perquè les dades no el van acompanyar.

Jesulín d'Ubrique i Bertín Osborne
Jesulín d'Ubrique i Bertín Osborne

Jesulín de Ubrique fracassa amb Bertín Osborne

L'entrevista de Jesulín de Ubrique amb Bertín Osborne es va conformar amb un pèssim 11,2% de quota de pantalla, una dada molt preocupant quedant-se en tercera opció de la nit, ampliant superat per 'MasterChef', que va anotar màxim de temporada amb un 15% de share, i 'Germans' que supera el 12%. El torero va reunir 1,3 milions d'espectadors. És l'inici de temporada menys vist de la història del programa. En quota de pantalla és el pitjor resultat de la història del format, tant en la seva etapa en TVE com a Mediaset. Només supera un lliurament, la de Lolita, que es va conformar amb un 10,8% de quota de pantalla.

Ni tan sols ha servit que 'Sálvame' promocionés l'esperada entrevista en el seu programa. I és que l'espai de Jorge Javier Vázquez, encara que s'encarreguin de denunciar la seva cancel·lació per ideologies polítiques la tertúlia de crònica social és àmpliament superada per 'La Promesa', fins i tot per 'Estimar és per sempre', sèries diàries de TVE i Antena 3, respectivament.

Jesulín d'Ubrique Camino a casa ATRESPLAYER
Jesulín d'Ubrique Camino a casa ATRESPLAYER

És cert que Jesulín de Ubrique ja ha aparegut en nombroses ocasions en televisió durant aquest últim any. Concursant de 'El Desafiament', pròximament de 'MasterChef Celebrity', una setmana abans va concedir una entrevista a 'El Hormiguero' i una altra al nou programa d'Albert Espinosa.

Jesulín de Ubrique ha intentat apartar-se de la premsa del cor, però s'ha adonat que sense parlar d'Andrea Janeiro no interessa, com el succeeix Belén Esteban. "El que sí que tinc molt clar és que defensaré per tots els mitjans la privacitat total i absoluta dels meus fills, dels quatre. No traspassaré cap línia que pugui perjudicar els meus fills en qualsevol àmbit. He de respectar la voluntat dels meus fills".